Coronavirus

Tivoli vil åbne 11. maj - hvis de må

Det er under forudsætning af at forbuddet mod forsamlinger på over 10 ikke forlænges efter 10. maj, og det vides endnu ikke, hvordan åbningen sker.

Det fremgik tidligere af denne historie, at Tivoli ville åbne 11. maj. Artiklen er nu opdateret med, at forudsætningen for det sker er, at et forbud mod forsamlinger på over 10, som udløber10. maj, ikke bliver forlænget.

Tivoli i København åbner 11. maj.

- Vi åbner 11. maj under den forudsætning, at det forsamlingsforbud mod forsamlinger på over 10 personer, som gælder til 10. maj, ikke bliver forlænget eller reguleret på en måde, der forhindrer os i at åbne, siger Lars Liebst, administrerende direktør i Tivoli til TV 2.

Tirsdag kom det frem, at forbuddet mod forsamlinger på over 500 forlænges til 1. september - men regeringen har ikke hidtil utrykt planer om at forlænge eller regulere forbuddet mod forsamlinger på over 10 efter 10. maj.

- Og så åbner vi 11. maj, og det glæder vi os til, siger Lars Liebst.

Mangler svar

Han siger, at forholdene endnu ikke er så afklarede, at han kan sige, under hvilke former Tivoli åbner igen. Det er for eksempel endnu ikke klart, om restauranter kan åbne igen efter 10. maj, og i givet fald hvordan det skal ske.

- Vi mangler nogle svar. De vigtigste reguleringer har vi lavet. Fredagsrocken er flyttet, og andre begivenheder, der har været planlagt, er også flyttet til efter 31. august, siger Lars Liebst.