Nyheder

Disse fem TV 2-øjeblikke grinede i mest af i 2019

En overraskende hyldestsang, en kamel ved navn Ali og en sang om menstruation er blandt årets sjoveste klip.

2019 går på hæld, og som altid har året, der er gået, både budt på alvorlige og morsomme begivenheder.

I forbindelse med kavalkadeshowet 'De største øjeblikke' ser vi nærmere på nogle af de sjoveste øjeblikke på TV 2, og vi har bedt læserne stemme på deres favorit.

Vinderen blev kåret i showet mandag aften.

Her kan du se de fem klip, I grinede mest af i år:

1. pladsen

Sanger og komiker Annika Aakjær fik i helt bogstavelig forstand publikum til at knække sammen af grin, da hun gik på scenen og sang sit nummer om menstruation på "dag nummer to".

Annikas optræden til ZULU Comedy Galla 2019. Video: Carl-Oscar Svensson

2. pladsen

Først var der fire elefanter, og pludselig var der også en kamel. Den nyudnævnte statsminister Mette Frederiksen havde svært ved at skjule sit grineflip, da hun skulle forklare, hvordan staten havde givet 11 millioner for fire pensionerede cirkuselefanter. Men den ene havde altså en ven - kamelen Ali - der også fulgte med i købet.

Mette Frederiksen må afbryde sin tale under åbningsdebatten, fordi hun får grineflip. Video: Rasmus Dam Nielsen

3. pladsen

Skuespilleren Dar Salim blev både overrumplet, forbløffet og pinlig berørt, da folkene på ZULU Awards-showet valgte at lave en pompøs og storladen hyldest til ham.

Skuespilleren vidste næsten ikke, hvordan han skulle se ud i hovedet, da skuespillere, sangere og et helt gospelkor gik på scenen og sang hans navn.

Med et fantastisk musikalsk medley bliver Dar Salim præsenteres som presenter ved Zulu Awards 2019. Video: Jacob Carlsen

4. pladsen

Cecilie Uttrup var i ren ekstase, da hun fik en flot tredjeplads til cykelløbet Flandern Rundt. Hun kunne slet ikke skjule sin begejstring, da hun efterfølgende blev interviewet, og hendes umiddelbare jubelbrøl gik lige i hjertet på seerne.

Cecilie Uttrup Ludwig blev nummer tre i Flandern Rundt.

5. pladsen

- Hvad har en alkoholfri øl og et blowjob på sin egen bror tilfælles?

Det bizarre spørgsmål giver skuespiller Bodil Jørgensen dig svaret på i rollen som kromutteren Sonja i TV 2 ZULU-serien 'Minkavlerne'. En komisk rolle, der gav hende en femteplads på listen over de sjoveste øjeblikke i 2019.

Bodil Jørgensen medvirker i TV 2 ZULU-serien Minkavlerne Video: Simone Kirstine Hansen

Du kan se 'De største øjeblikke' på TV 2 PLAY.