Nyheder

Dansk rockmusiker død

Steen Christiansen var guitarist i Dodo & The Dodos.

Den danske guitarist Steen Christiansen, der var medlem af bandet Dodo & The Dodos, er død efter en længere periode med sygdom.

Det oplyser Dodo & The Dodos i et Facebook-opslag.

- Vi er i chok! Her til eftermiddag har vi mistet vores gode ven, guitarist og musikalske legekammerat gennem over 30 år, Steen Christiansen. Han var syg i en længere periode, men vi håbede hele tiden på, at han ville komme tilbage til os og scenen igen, skriver de fire øvrige medlemmer i Facebook-opslaget.

- Vi kommer til at savne hans guitar, hans stemme og hans begejstring, men hans sange vil blive spillet og husket for altid. Dodo, Anders, Rud & Lars, skriver medlemmerne.

Dodo & The Dodos blev dannet i 1986 omkring sangerinden Dodo Gad, og bandet havde en række hits med sange som 'Vågner i Natten', 'Sømand af Verden' og 'Pigen med det Røde Hår'. Steen Christiansen skrev musikken til disse og flere andre af bandets sange.

Steen Christiansen blev 68 år gammel.