Nyheder

Dansk rockmusiker død

Steen Christiansen var guitarist i Dodo & The Dodos.

Den danske guitarist Steen Christiansen, der var medlem af bandet Dodo & The Dodos, er død efter en længere periode med sygdom.

Det oplyser Dodo & The Dodos i et Facebook-opslag.

Kære Fans, Venner og Kollegaer Vi er i chok ! Her til eftermiddag har vi mistet vores gode ven, guitarist og musikalske legekammerat gennem over 30 år, Steen Christiansen. 😔 Han var syg i en længere periode, men vi håbede hele tiden på at han ville komme tilbage til os og scenen igen, som han kortvarigt gjorde, da vi spillede sammen den sidste gang på SMUK fest. Vi kommer til at savne hans guitar, hans stemme og hans begejstring, men hans sange vil blive spillet og husket for altid. ❤️ Dodo, Anders, Rud & Lars

Posted by Dodo & The Dodos on Tuesday, October 29, 2019

- Vi er i chok! Her til eftermiddag har vi mistet vores gode ven, guitarist og musikalske legekammerat gennem over 30 år, Steen Christiansen. Han var syg i en længere periode, men vi håbede hele tiden på, at han ville komme tilbage til os og scenen igen, skriver de fire øvrige medlemmer i Facebook-opslaget.

- Vi kommer til at savne hans guitar, hans stemme og hans begejstring, men hans sange vil blive spillet og husket for altid. Dodo, Anders, Rud & Lars, skriver medlemmerne.

Dodo & The Dodos blev dannet i 1986 omkring sangerinden Dodo Gad, og bandet havde en række hits med sange som 'Vågner i Natten', 'Sømand af Verden' og 'Pigen med det Røde Hår'. Steen Christiansen skrev musikken til disse og flere andre af bandets sange.

Steen Christiansen blev 68 år gammel.