Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist på denne mail.

24-årig fængslet uden mulighed for kaution for drab på fire hjemløse

En 24-årig hjemløs mand er ved et retsmøde i New York formelt blevet sigtet for drabene på fire hjemløse i Chinatown i New York natten til lørdag. Ved retsmødet blev han fængslet uden mulighed for kaution. Han har endnu ikke forholdt sig til sigtelserne, men skal fremstilles ved et nyt retsmøde i sagen på fredag. Det skriver nyhedsbureauet Associated Press (AP).

Opposition vinder valg i Kosovo

Oppositionen i Kosovo har vundet valget i landet, siger en valgkommission ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

"Joker" sætter rekord: Indtjener 635 millioner kroner på en weekend

Den nye film "Joker" om skurken fra Batman-filmene har i USA sat ny rekord. Ifølge brance-magasinet Variety indtjente filmen 93,5 millioner dollar (cirka  635,87 millioner kroner, red.) i 4.374 biografer i den forløbne premiere-weekend. Det er rekord for en oktober-premiere, skriver Variety.

Erdogan og Trump i telefonsamtale om sikkerhed i Syrien

Den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan og USA's præsident Donald Trump har i en telefonsamtale søndag  drøftet en planlagt sikkerhedszone øst for floden Eufrat i Syrien, siger en talsmand for den tyrkiske præsident ifølge nyhedsbureauet Reuters.

UFO- pilgrimme strømmer til Buddha-statue

En Buddha-statue på en bjergtop i byen Nakhon Sawan i Thailand tiltrækker ifølge CNN masser af thailandske UFO-pilgrimme, der tror at flere UFO-er flyver rundt i luftrummet over Buddha-statuen. De thailandske myndigheder har for nylig bortvist de i alt cirka 60 UFO-pilgrimme, som i stedet nu har slået lejr ved foden af bjerget.

FN-soldat dræbt i Mali

En soldat fra FN's fredsbevarende styrker er blevet dræbt og fire såret, da en vejbombe eksploderede i Aguelhok i det nordøstlige Mali sømdag. Det siger en FN-talsmand ifølge det norske nyhedsbureau NTB.

Pave Frans åbner kontroversiel katolsk konference - vil tillade gifte præster

Pave Frans har åbnet et kontroversiel tre uger lang konference, som kan bane vejen for at gifte mænd kan ordineres som præster i den katolske kirke. På konferencen skal man blandt andet drøfte religiøse forhold i Amazon-regionen i Sydamerika, og om det skal tillades ældre, gifte mænd at blive ordinerede som præster i katolske kirker i regionen. Det skriver CNN.

Alle 135.000 billetter til stor festival udsolgt på 34 minutter

Alle 135.000 billetter til den store musikfestival Glastonbury i Somerset i Storbritannien i juni næste år blev udsolgt på 34 minutter, skriver BBC. 2,5 millioner mennesker havde registreret sig og ønskede at købe billetter til 2020-udgaven af festivalen, der er nummer 50 af den populære festival.

Fem dræbt under sammenstød i Bagdad

Fem mennesker er blevet dræbt og 15 såret under sammenstød mellem demonstranter og politi i det østlige Bagdad, skriver nyhedsbureauet Reuters, der citerer politiet og kilder i sundhedssystemet. I alt er mere end 100 mennesker blevet dræbt under de seneste dages uroligheder i Irak.

Indsamling gav 16 millioner kroner

Danskere gav 16 millioner kroner til Røde Kors' landsindsamling. Det oplyser generalsekretær Anders Ladekarl søndag aften til Ritzau. Omkring 25.000 frivillige gik på gaden, og resultatet er på niveau med sidste år.

Mistanke om dobbeltmord på ældre par i bolig ved Malmø

Svensk politi har fundet to personer, et ældre par, døde i en bolig i Arlöv i nærheden af Malmø. Politiet frygter at der er sket et dobbeltmord, og beder nu om hjælp fra offentligheden i sagen. Politifolk har foretaget undersøgelser på stedet siden klokken 14 søndag. Det skriver Aftonbladet. Politiet oplyser, at man ikke kender motivet til dobbeltmordet, men at man "har en teori".

Manchester United taber til bundhold

Manchester United taber 0-1 på udebane til Newcastle, som inden kampen var et af bundholdene i den engelske Premier League i fodbold.

Oppositionspartier størst i Kosovo

Måling: To oppositionspartier i Kosovo, Vetevendosje og LDK, har ifølge en valgstedsmåling hver sikret sig 30 procent af stemmerne ved parlamentsvalget søndag, skriver Reuters.

Sjælden Porsche solgt for millionbeløb i Kolding

En Porsche 911 Gemballa GTR 750 fra 2003 blev søndag solgt til 1,5 millioner kroner ved en auktion i Kolding, skriver JydskeVestkysten. Porsche-bilen er én af kun to tilbageværende eksemplarer i verden. I alt 41 sjældene biler var under hammeren ved auktionen.

Zlatan Ibrahimovic får statue i Malmø

På tirsdag bliver en statue af den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic afsløret i Malmø, hvor han startede sin professionelle karriere. Det skriver Expressen.se. Det er kunstneren Peter Linde, der står bag statuen, som er lavet i bronze. Zlatan Ibrahimovic, der nu spiller i Los Angeles Galaxy i USA, er selv til stede, når statuen bliver afsløret.

Politiet efterforsker grov forbrydelse i bolig ved Malmø

Svensk politi efterforsker netop nu en grov forbrydelse i en bolig i Arlöv ved Malmø. Politiet blev tilkaldt til boligen ved 14-tiden søndag eftermiddag og har siden efterforsket på stedet. Der er afspærret omkring boligen, men politiet vil ikke oplyse nærmere om, hvad der er sket. Det skriver Aftonbladet.

Mulig brand tvang fly til sikkerhedslanding

Det var frygt for en motorbrand, der lørdag tvang et fly til en sikkerhedslanding i Sønderborg Lufthavn. Det oplyser Martin Puggaard, chef for den danske Havarikommission til Ritzau. Personalet ombord fik indikationer på en motorbrand, men det er dog endnu ikke bekræftet, at der rent faktisk har været en motorbrand.

104 dræbt under uroligheder i Irak

104 mennesker er blevet dræbt under uroligheder i Irak de seneste dage, og mere end 6000 er såret. Det siger Saad Maan, talsmand for indenrigsministeriet i Irak til den statslige tv-station i Irak, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Sikkerhedsstyrker i Rwanda dræber 19

Sikkerhedsstyrker i Rwanda har dræbt 19 personer, som politiet i Rwanda kalder "terrorister". Det skriver det franske nyhedsbureau AFP.