Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist på denne mail.

En person død i brand i Aarhus

En person er omkommet i en brand i en lejlighed i Aarhus onsdag aften. Vagtchefen ved Østjyllands Politi oplyser, at det formentlig er lejlighedens ejer, der er død. Der er tale om en ældre mand. Vagtchefen oplyser, at der ikke umiddelbart er noget mistænkeligt ved branden.

Mand fik hjertestop i arbejdsulykke

En mand fik tidligt onsdag aften hjertestop, da han var involveret i en arbejdsulykke. Ulykken skete i Priorparken i Brøndby, hvor manden blev fastklemt under sit arbejde. Vagtchefen oplyser, at manden blev genoplivet, hvorefter han kom på traumecenteret. Det skriver TV 2 Lorry.

Indsat smider gryde med kogende olie i hovedet på medfange

En 25-årig indsat i et fængsel i Renbæk i Sydjylland er blevet anholdt og hensat i arrest, efter at han smed en gryde med kogende olie i hovedet på en 33-årig medfange. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Knap en million belgiere betaler for dyr medicin til baby

På blot to dage er det lykkedes for en belgisk familie fra Antwerpen at indsamle 1,8 millioner euro - svarende til knap 13,5 millioner kroner - til behandlingen af familiens ni måneder gamle barn, Pia. Det skriver det belgiske statsmedie VRT ifølge britiske BBC. Barnet lider af den sjældne sygdom spinal muskelatrofi.

Myndigheder fik advarsler om jihadisters formodede svindel

Myndigheder blev advaret om formodet momssvindel i selskaber knyttet til blandt andre to jihadister. Gennem tre år fik danske myndigheder henvendelser i sagen, men der blev ikke grebet ind, før millionerne var væk. Det skriver Jyllands-Postens erhvervsmedie, Finans, og dagbladet Information torsdag.

Samtlige skoler lukker i svensk kommune efter trusler

Samtlige skoler i den svenske kommune Valdemarsviks holder lukket torsdag, efter at kommunen har modtaget et brev med trusler mod skolerne. Det drejer sig om otte skoler. Det skriver Aftonbladet.

Dansk statsborger anholdt i Marokko

En 23-årig dansk-somalisk mand er fængslet i Marokko. Det skriver Ekstra Bladet, som citerer flere lokale medier i landet. Ifølge avisen har manden siden maj været internationalt efterlyst i forbindelse med en våbensag. Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter, at der er en dansk statsborger, der er blevet anholdt i Marokko.

Amerikansk centralbank sænker sin rente

Den amerikanske centralbank sænker sin toneangivende rente med 0,25 procentpoint til et spænd på 1,75 til 2 procent. Det er anden rentesænkning i år.

Drenge kastede sten efter kørende tog

Idet et tog var ved at forlade Middelfart Station sent tirsdag eftermiddag, begyndte tre drenge at kaste sten efter det kørende tog. Togføreren anmeldte hændelsen til Fyns Politi, men da toget allerede var i bevægelse, kunne han ikke nå at sige noget til drengene. De skulle ifølge togføreren være mellem 14 og 16 år, og den ene var på tidspunktet iført blå bukser og sort hættetrøje. Det skriver TV 2 Fyn.

Australier reddet efter fald på seks meter

En australsk klatrer er blevet reddet efter at have kravlet i to døgn med et brækket ben og en brækket arm. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Manden faldt seks meter ned fra et vandfald og ødelagde sin mobil i faldet. Han måtte herefter selv finde vej til en sti, hvor han kunne blive fundet.

Sæsonen for tropisk uvejr raser – seks navngivne uvejr netop nu

Efter orkanen Dorians hærgen hen over blandt andet Bahamas er sæsonen for tropiske uvejr for alvor gået i gang. Netop nu er der ifølge det amerikanske orkanvarslingscenter NHC seks navngivne lavtryk hen over Stille- og Atlanterhavet.

Uheld på motorvej giver massiv kø flere steder i København

Et uheld på Amagermotorvejen i retning mod Sjælland giver massiv kø. Det skriver P4 Trafik. Køen strækker sig fra Frakørsel 20 København C til frakørsel 18 Taarnby. Ifølge P4 Trafik giver uheldet også kø i retning mod Amager samt på de fleste store veje i København.

SAS-fly sikkerhedslandet i Aalborg

Et passagerfly med 20 passagerer måtte onsdag sikkerhedslande i Aalborg. Flyet var fløjet fra Billund og destinationen var Oslo, men kort efter afgang lød en melding om tekniske problemer i flyet. Landingen forløb udramatisk, og de 20 passagerer blev sendt ind i lufthavnen, mens flyet blev undersøgt. Det viste sig, at der ikke var problemer med flyet alligevel, skriver TV 2 Nord.

Tidligere lærer fængslet for samleje med elever

Retten i Viborg idømte i dag en mand et år og seks måneders fængsel for samleje og andre seksuelle forhold med to elever, mens han var ansat som lærer på en skole i Silkeborg Kommune. Det skriver TV Midtvest.

Mand varetægtsfængslet efter biljagt med varselsskud

En 32-årig mand er onsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i forbindelse med en sag om våbenbesiddelse i Søborg. Det oplyser anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi på Twitter. Manden blev anholdt tirsdag i forbindelse med en biljagt i Søborg, hvor politiet afgav varselsskud.

Donald Trump udpeger ny national sikkerhedsrådgiver

Robert C. O'Brien ankommer til Retten i Stockholm 2. august.

Donald Trump har udnævnt Robert O'Brien som ny national sikkerhedsrådgiver. Det oplyser den amerikanske præsident i et Tweet. Robert O'Brien har hidtil været USA's særlige udsending i gidselsager.