Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist på denne mail.

Parlamentsmedlemmer overtager dagsordenen i Underhuset

.

Et flertal i det britiske parlament stemmer ja til at overtage kontrollen i Underhuset onsdag. Her vil de forsøge at blokere for et brexit uden en aftale.

Motorvej genåbner efter uheld med rådyr

Vejdirektoratet oplyser, at der igen er åben i et enkelt spor på Hirtshalsmotorvejen. Vagtchefen ved Nordjyllands Politi oplyser til BT, at det var en bilist, der ramte et rådyr, og at der ikke skulle være tale om peronskade.

Motorvej spærret efter uheld

E39 Hirshaltsmotorvejen er helt spærret i nordgående retning mellem frakørsel 10 Høvejen og frakørsel ni Vestbjerg på gund af et uheld. Det oplyser Vejdirektoratet, der endnu ikke har en tidshorisont for, hvornår den åbner igen.

34 omkommet efter bådbrand i Californien

En voldsom brandulykke på en båd i det sydlige Californien har kostet samtlige 34 passagerer på båden livet. Det oplyser myndighederne tirsdag ifølge nyhedsbureauet Reuters. 20 lig er blevet bjærget efter ulykken, der skete natten til mandag lokal tid. De resterende 14 lig menes at befinde sig i båden eller i havet. Søgningen efter overlevende er indstillet, lyder det.

USA indfører sanktioner mod Irans rumagentur

USA har indført sanktioner mod Irans rumagentur. Det oplyser USA's udenrigsministerium og USA's finansministerium ifølge nyhedsbureauet AP. Sanktionerne rammer desuden to af agenturets samarbejdspartnere. USA har advaret Iran mod affyringer af raketter. USA frygter, at Irans affyringer kan hjælpe dem til at udvikle dets atomprogram.

Ellemann skrinlægger Løkkes planer om SV-regering

Jakob Ellemann-Jensen skrinlægger Løkkes tanker om en SV-regering.

- Mette Frederiksen har valgt at basere sin regering på den yderste venstrefløj, og derfor er diskussionen ikke længere aktuel. Venstre hører hjemme i den borgerlige familie, siger han til Jyllands-Posten.

Ellemann peger på Støjberg som næstformand

Formandskandidat Jakob Ellemann-Jensen (V) peger på Inger Støjberg (V) som et godt bud på Venstres næste næstformand. Det siger han i et interview med Jyllands Posten.

Politi efterlyser mand - har ikke vist sig på arbejde to dage

Midt- og Vestjyllands Politi bringer en efterlysning af en 51-årig mand ved navn Bent, der ikke har mødt op på arbejde de sidste to dage. Han er 177 centimeter høj og formentlig kørende i en sølvgrå Ford S-Max med registeringsnummeret YT46235. Vagtchefen oplyser, at hans familie siger, at det ikke ligner ham at blive væk, og at de er meget bekymrede. Henvendelser kan rettes til politiet på 114. 

Minister kritiserer behandling af sager om autorisationer

Det er gået langsomt med at rette ind efter en ny retspraksis i sager om sundhedspersoner, hvor myndighederne vil have frataget deres autorisation. Det orienterede sundhedsminister Magnus Heunicke (S) sundhedsordførerne i Folketinget om tirsdag. Den nye retspraksis blev dannet med en landsretsdom. Den faldt i november 2018, men det var først i marts i år, at Styrelsen for Patientsikkerhed informerede departementet om sagen, oplyser Sundhedsministeriet.

Mand dømt for at stjæle og misbruge trafikdræbt kvindes dankort

En 43-årig mand er blevet idømt halvanden års fængsel ved Retten i Odense. Manden blev blandt andet dømt skyldig i at stjæle og misbruge en 75-årig kvindes dankort, efter at hun var blevet dræbt i en højresvingsulykke. Derudover er han dømt for databedrageri, at blive taget for at køre bil uden kørekort 12 gange og for kørsel i narko- og spirituspåvirket tilstand. Det skriver Fyens.dk.

Nyt regeringssamarbejde godkendt i Italien

En ny regering ser ud til at være på plads i Italien, hvor Femstjernebevægelsens medlemmer har godkendt samarbejde med Det Demokratiske Parti, skriver Reuters.

Opgiver at finde overlevende efter bådbrand i USA

Båden brød i brand søndag.

Den amerikanske kystvagt har opgivet at finde overlevende, efter en båd brød i brand det sydlige Californien i USA søndag. Det skriver AP. Mandag blev der fundet 25 lig, mens man mangler at finde ni personer.

Beredskabsstyrelsen sender to eksperter til Amazonas brande

Flammerne brænder stadig i verdens største regnskovsområde, Amazonas, og lande som Brasilien og Bolivia er berørte. Derfor har Beredskabsstyrelsen tirsdag sendt to danske eksperter til Bolivia for at bidrage til arbejdet med at få skovbrandene i Amazonas under kontrol.

Soldat tiltalt for voldtægt af kollega til fest

En 20-årig mandlig soldat er tiltalt for voldtægt af en kvindelig kollega. Voldtægten skulle være sket i forbindelse med en afslutningsfest på Vordingborg Kaserne. Ifølge anklageskriftet, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af, var kvinden så fuld, at hun ikke var i stand til at gøre modstand. Den 20-årige skal for retten 10. september. Han nægter sig skyldig.

Rapport: Britisk EU-farvel uden aftale vil koste over 100 milliarder kroner

Det vil koste briterne over 100 milliarder kroner at forlade EU uden aftale. Sådan lyder det tirsdag i en rapport fra FN's handelsorganisation, UNCTAD. Det skriver nyhedsbureauerne AFP og Reuters. Beløbet lyder ifølge rapporten på mindst 16 milliarder dollar.

Styrelse politianmelder 38 i sag om svig

Landbrugsstyrelsen politianmelder yderligere 38 sager i forbindelse med mistanke om svig. Det oplyser styrelsen i en pressemeddelelse. Anmeldelserne er sket på grund af en mistanke om, at der er begået svig i forbindelse med støtteansøgninger. Politianmeldelserne kommer oveni 17 sager, som styrelsen i marts overdrog til politiet.

Messerschmidt har svaret EU-svindelkontor

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt har modtaget et kort resumé af den foreløbige konklusion i sagen om Meld og Feld, som EU's antisvindelkontor, Olaf, har efterforsket i over tre år. Det bekræfter han i en sms til Ritzau.

Orkanen Dorian er nedjusteret igen

Orkanen Dorian er nedjusteret til kategori 2 med vindhastigheder op til 175 kilometer i timen. Det skriver nyhedsbureauet AP.