Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist på denne mail.

Medier: Politifolk i Philadelphia ramt af skud

Flere politifolk i den amerikanske by Philadelphia er ifølge NBC News ramt af skud. Politiet jagter en eller flere bevæbnede personer, oplyser flere medier sent onsdag aften dansk tid. I tweet bekræfter en talsmand for politiet, at flere mistænkte skyder efter politiet, og han opfordrer folk til at holde sig væk fra området. Ifølge CBS News er fem politifolk blevet ramt af skud.

Konservativ britisk udbryder melder sig ind i oppositionsparti

Sarah Wollaston

Det britiske parlamentsmedlem Sarah Wollaston, der i februar forlod det konservative regeringsparti i Storbritannien, har nu meldt sig ind i Liberaldemokraterne, skriver The Times ifølge nyhedsbureauet Reuters. Liberaldemokraterne deltog fra 2010 til 2015 i en regeringskoalititon med De Konservative, men har efter 2015 været en del af oppositionen.

Mexicos regering: Masseskyderi i El Paso var terrorisme rettet mod mexicanere

Mexicos regering siger onsdag, at det er dens opfattelse af masseskyderiet i El Paso, Texas, 3. august, var en terrorhandling, rettet mod mexicanere. Den mexicanske regering opfordrer USA til at behandle masseskyderiet som en sådan terrorhandling. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. 22 mennesker blev dræbt ved masseskyderiet i El Paso.

Ofre har ét år til at rejse sager: Den romersk-katolske kirke og spejderbevægelsen i USA sagsøgt for sex-overgreb

Ifølge nyhedsbureauet Associated Press (AP) er den romersk-katolske kirke og spejderbevægelsen i USA, samt skoler, hospitaler og den nu afdøde finansmand Jeffrey Epstein blot nogle af de sagsøgte efter hundreder af søgsmål om sex-overgreb blev indleveret i staten New York onsdag. Det sker fordi et vindue på et år, som staten har indført, nu er åbent. I ét år, får personer, som hævder at være blevet ofre for sex-overgreb i sager, som ellers var forældede, nu endnu en chance for at få deres sag behandlet. 
                   

Amerikansk nyhedsbureau: Tegn på recession for første gang siden 2007

Det store amerikanske nyhedsbureau Associated Press (AP), skriver nu, at aktierne på det amerikanske aktiemarked er faldet stærkt samtidig med at obligationsmarkedet for første gang siden 2007 viser tegn på recession. Børserne i USA lukkede klokken 22 dansk tid. Det kinesiske nyhedsbureau Xinhua har netop offentliggjort kursfaldet og truslen om recession som breaking news.

Ryanair-ledelse opfordrer piloter til at komme med "fornuftige forslag"

Ryanair siger, at selskabet onsdag har opfordret sine piloter og den irske fagforeninger for piloter, Forsa, til at vende tilbage til uafhængig mægling med "fornuftige forslag". Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Opfordringen kommer efter fagforeningen og Ryanairs piloter i Irland har varslet 48 timers strejke 22. og 23. august. 

A$AP Rocky skuffet over dom

Den amerikanske rapper A$AP Rocky, der onsdag ved byretten i Stockholm blev idømt en betinget fængselsstraf for vold og gadeuorden i den svenske hovedstad, er skuffet over dommen. Det siger han blandt andet i et Instagram-opslag. - Jeg er selvfølgelig skuffet over dagens dom. Jeg vil igen takke alle mine fans, venner og alle andre, som har vist mig kærlighed i denne vanskelige tid, skriver A$AP Rocky i Instagram-opslaget.

 

Ryanair-piloter varsler to døgns strejke

Den irske fagforening for piloter, Forsa, siger ifølge nyhedsbureauet Reuters, at Ryanair-ansatte piloter baseret i Irland, vil strejke 48 timer 22. og 23. august. Lavprisflyselskabet Ryanair har hovedsæde i Irland.

Konservativ partformand angriber Løkke i Berlingske: "Stort svigt"

Den konservative partiformand Søren Pape Poulsen angriber nu i et interview i Berlingske den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Ifølge Pape var det et "stort svigt" af Løkke, at han under valgkampen lancerede en SV-regering som en mulighed.

Rusland: Vi kan placere fly med atomvåben 20 minutter fra USA

Rusland siger onsdag aften, at flyvninger viser, Rusland kan placere fly med attomvåben inden for 20 minutters flyvning fra USA. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Samtidig siger Rusland, at man sender to TU-160 bombefly, der kan medføre atomvåben til den fjernøstlige russiske region - overfor Alaska. Det sker som en del af en træningsøvelse.

En alvorligt kvæstet efter trafikulykke

En person er alvorligt kvæstet efter et soluheld i Flakkebjerg syd for Slagelse, oplyser Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi. Den tilskadekomne er fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København.

Berømt ødelagt rock-bas på museum

Fyrre år efter den britiske rockgruppe Clash's bassist Paul Simonon smadrede sin elektriske bas-guitar under en koncert i New York, kommer den ikoniske bas nu på museum, skriver Sky News. Den udstilles sammen med 100 andre Clash-effekter på London Museum. Det billede, hvor Simonon smadrer bassen, var med på coveret af gruppens mest berømte plade "London Calling", og billedet er kåret til det bedste rockfotografi nogensinde.

 

Svensk indenrigsminister har respekt for danske overvejelser om grænsekontrol

- Jeg har respekt for at den danske regering vil kigge på sine egne grænsekontroller. Sådan siger den svenske indenrigsminister Mikael Damberg (S) i en skriftlig kommentar til TV 2 efter den danske statsminister Mette Frederiksen(S)  på et pressemøde onsdag sagde, at Danmark nu vil  se på muligheden for at beskytte grænsen til Sverige bedre. 

Alvorligt trafikuheld ved Flakkebjerg

Sydsjælllands og Lollands Falsters Politi oplyser, at der er sket et alvorligt færdelsuheld på Flakkebjergvej i Flakkebjerg syd for Slagelse. Vejen er spærret i begge retninger. Politiet har ikke yderligere oplysninger i øjeblikket.

Frankrig opfordrer til dialog med demonstranter i Hong Kong

Den franske udenrigsminister Jean-Yves Le Diran opfordrer onsdag myndighederne i Hong Kong til at gentopage dialogen med demonstranter, så der kan findes en løsning. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Togtrafik fra Stockholm til København påvirket af brand

Der er sent onsdag eftermiddag udbrudt brand i en industribygning tæt på togstationen i Hässleholm i Sverige, skriver Aftonbladet. Togtrafikken til og fra stationen er stoppet, og pressetalsmand Dan Olofsson fra det statslige svenske togselskab Svenska Jernvägor (SJ) siger til Aftonbladet, at fem tog fra Stockholm mod København vil blive påvirket af det. 

Gårdbrand under kontrol

Trekantsområdets Brandvæsen oplyser, at en gårdbrand ved Asperup ved Middelbart er under kontrol. Der er brand i en lade.

Japan sælger VIP-fly for 186 millioner kroner

De japanske myndigheder vil ifølge CNN sælge Japans svar på Air Force One, en Boeing 747-400, der i tidens løb har fløjet med både den japanske kejser og med 14 premierminstre. Prisen for flyet er ifølge CNN på 28 millioner dollar (186,72 millioner kroner).

Tidligere Blackwater-vagt idømt livsvarigt fængsel

En 35-årig tidligere vagt hos det kontroversielle sikkerhedsfirma Blackwater, der i dag hedder Academi, er ifølge det amerikanske medie The Hill blevet idømt livsvarigt fængsel uden mulighed for benådning. Anklagemyndigheden ved The District of Columbia oplyser, at den 35-årige er dømt for hans rolle i et skyderi i Irak i 2007, hvor 14 civile irakere blev dræbt.

Gårdbrand ved Asperup

Trekantsområdets Brandvæsen oplyser, at man er på vej til en gårdbrand ved Asperup ved Middelfart.