Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist på denne mail.

Ejer nedjusterer forventninger til 2019-resultat med 25 millioner kroner efter FCK-nederlag

Ifølge Finans.dk har selskabet bag FC København Parken Sport & Entertainment ændret forventingerne for selskabet for 2019 fra et resultat før skat på 85 til 100 millioner kroner til et resultat før skat på 60 til 75 millioner kroner. Det sker efter nederlaget til Røde Stjerne Beograd fra Serbien, som betyder at FC København er ude af Champions League i fodbold og i stedet skal spille to kampe om deltagelse i Europa Leagues gruppespil.

Stort olieselskab på vej til at droppe Nordsøen efter 50 år

Ifølge nyhedsbureauet Reuters vil det amerikanske olieselskab ExxonMobil nu sælge sine ejendele på britisk sokkel i Nordsøen. Dermed kan selskabet være på vej væk fra Nordsøen efter 50 års virksomhed i havet.  

Republikaner overvejer at udfordre Trump ved præsidentvalg

 Mark Sanford

Ifølge CNN overvejer republikaneren Mark Sanford Jr., 59, der er tidligere guvernør i South Carolina og tidligere medlem af Repræsentanternes Hus, at stille op mod USA's præsident Donald Trump i kampen om at blive det republikanske partis præsidentkandidat ved præsidentvalget i USA 2020.

Medie: En række lande får u-landsbistand men vil ikke modtage egne statsborgere

En række lande i Mellemøsten, Asien og Afrika modtager med den ene hånd hundredvis af millioner kroner i dansk u-landsbistand, mens de med den anden hånd afviser at samarbejde om at modtage egne statsborgere, der har fået afslag på asyl i Danmark, skriver Kristeligt Dagblad. Alene i år sender Danmark 385 millioner kroner i humanitær bistand til lande, hvor tvangsudsendelser ifølge Rigspolitiet ikke i øjeblikket er muligt. 

FCK færdig i Champions League efter straffesparkskonkurrence

FC København er færdig i Champions League i fodbold efter et nederlag på 7-6 i straffesparkskonkurrence til Røde Stjerne Beograd fra Serbien i den anden kvalifikationskamp mellem de to hold. Kampen i Parken endte 1-1 efter forlænget spilletid, og den første kamp i Beograd sluttede også 1-1. Nu skal FCK spille to afgørende kampe om deltagelse i gruppespillet i Europa League.

Dramatisk redningsaktion: 12-årig dreng fanget på Sveriges højeste bjerg

Ifølge Aftonbladet er en dramatisk redningsaktion i gang på Sveriges højeste bjerg Kebnekaise i KIruna kommune. En 12-årig dreng sidder fast med mavesmerter, men en redningshelikopter kan ikke lette på grund af dårligt vejr. Derfor er redningsmandskab nu på vej op af det 2106 meter høje bjerg til fods. 

Los Angeles Opera vil undersøge anklager mod Domingo om sexchikane

Los Angeles Opera vil iværksætte en undersøgelse af beskyldninger, om at den spanske operastjerne Plácido Domingo skal have begået sexchikane mod en række kvinder. Det oplyser LA Opera ifølge det franske nyhedsbureau AFP. 78-årige Domingo er leder af operaen i Los Angeles.

Kina afviser forespørgsel fra den amerikanske flåde om besøg i Hong Kong

Kina har afvist en forspørgsel fra den amerikanske flåde, som ønskede at to skibe aflagde besøg i havne i Hong Kong. Det skriver nyhedsburauet Reuters, som citerer officielle forsvarskilder i USA.

Direktør på kendt badehotel fyret efter en måned

Efter kun en måned på posten er Sinne Lagrolet, direktør på det nyåbnede badehotel Hotel Nor på Slette Strand i Jammerbugten, blevet fyret. Det skriver TV 2 NORD. Hotel Nor åbnede i juli i de bygninger, hvor Hotel Sanden Bjerregaard tidligere havde til huse. Det gik konkurs sidste år.

Trump truer med at trække USA fra handelsorganisation: - De har snydt os i årevis

USA's præsident Donald Trump truer med at trække USA ud af Verdenshandelsorganisationen (WTO) "hvis det bliver nødvendigt. - Vi ved, de har snydt os i årevis, og det kommer ikke til at ske igen, sagde Donald Trump under et besøg i Pennsylvania tirsdag, skriver blandt andet NRK.

Radikale vil have flyafgift med i finanslov

Når den socialdemokratiske regering inden længe skal indlede forhandlinger om sin første finanslov, vil Radikale Venstre tage et stærkt ønske om en flyafgift med ind til bordet, skriver Politiken onsdag. 

Forskere tæt på Ebola-kur

To nye behandlinger mod Ebola har nu vist sig så effektive, at de tilbydes alle patienter i Den Demokratiske Republik (DR) Congo, hvor et udbrud siden sidste sommer har kostet mere end1800 mennesker livet. Et forsøg med fire behandlinger er nu standset efter at to af dem, REGN-EB3 og mAb 114 har vist sig at være meget effektive. Forskerne mener nu, at Ebola kan kureres, skriver CNN.

Amerikansk komiker tweeter billede af sin brystvorte

Den amerikanske stand-up komiker Whitney Cummings har ifølge BBC tweetet et billede af sin egen brystvorte for at forhindre følgere i at bruge det i et forsøg på at presse penge ud af hende. Cummings siger, hun ved et fejl kom til at lægge billedet op på Instagram i april - hun slettede det hurtigt. Men nogen tog et screenshot af det og sendte det til hende med beskeden "hvor meget ville det koste ikke at dele dette billede?". I teksten til tweetet med billedet skriver Cummings: "Hvis nogen skal tjene penge eller likes på min brystvorte, er det mig. Så her er den, i kvajhoveder".

Kinesisk turist død efter at være hevet op af sø i København

Manden, der blev hevet op af Sortedam Sø i København tirsdag eftermiddag, er død. Det fortæller vagtchef ved Københavns Politi Carsten Reenberg til Ritzau. Der er tale om en turist fra Kina. Han er omkring 70 år gammel. Den kinesiske ambassade er ifølge vagtchefen orienteret om dødsfaldet.

Amerikanske medie-selskaber i stor fusion

Ifølge erhvervsmediet Bloomberg og det franske nyhedsbureau AFP har de to amerikanske medie-selskaber CBS og Viacom aftalt at fusionere og blive til en mediegigant.

Berømt citat på Frihedsgudinden revideret efter nye love

Ifølge BBC har en ledende embedsmand hos de amerikanske immigrationsmyndigheder nu revideret et berømt citat som er indgraveret på Frihedsgudinden i New York. Det sker efter, at der er indført nye love i USA, som skal begrænse immigrationen. Dele af citatet, som frit oversat betyder "Giv mig dine fordømte og dine udstødte, dine blandede masser, der tigger om at trække vejret frit" er nu blevet tilføjet sætningerne "som kan stå på deres egne to fødder og ikke vil være en offentlig belastning".

To nye internationale lufthavne i Grønland

Aftalen om et kæmpe byggeprojekt med to nye internationale lufthavne i Grønland er blevet underskrevet tirsdag eftermiddag. Det bekræfter administrerende direktør hos Kalaallit Airports, Peter Wistoft, i en kortfattet sms til Ritzau. Aftalen blev indgået mellem Kalaallit Airports og det danske konsortium Munck Gruppen.

Grønlandsk partiformand fortsætter efter krisemøde

Efter krisemøder tirsdag i den grønlandske regering, Siumut, står det klart, at Kim Kielsen fortsætter som formand for Siumut. Det skriver det grønlandske medie Sermitsiaq.ag. Konflikten i Siumut spidsede til mandag aften, hvor seks ud af ti medlemmer af Inatsisartut (landstinget, red.) erklærede, at de ikke længere havde tillid til formand Kim Kielsen.

Guvernør vil beskytte kvinder mod hjertesorg - opretter database med gifte mænd

Guvernøren i Tanzanias største by Dar es Salaam har offentliggjort en plan for at oprette en national database med navne på alle gifte mænd - for at beskytte kvinder mod "hjertesorg". Guvernøren Paul Makonda siger ifølge CNN, at han har fået mange klager fra kvinder, der er blevet forladt af deres kærester efter ægteskabstilbud. Han mener databasen vil hjælpe med at bekæmpe utroskab.