Nyheder

Dagens nyheder 6. august

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist på denne mail.

Politi: Ingen tilskadekomne ved eksplosion

Der er ingen meldinger om tilskadekomne i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen på Østerbro, oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Bomberyddere undersøger eksplosion ved Skattestyrelsen

Bomberyddere er ankommet til Nordhavn Station

Bomberyddere er ankommet til Nordhavn Station i forbindelse med den eksplosion, der tidligere på aftenen ramte Skattestyrelsen på Østerbro i København.

Skatteminister: Forfærdelige scener

Skatteminister Morten Bødskov (S) har reageret på eksplosionen ved Skattestyrelsen på Østerbro på Twitter. - Forfærdelige scener på Østerbro ved Skattestyrelsen. Vi afventer politiets nærmere undersøgelser, skriver han. 

 

Politi: Teknisk bistand tilkaldt i forbindelse med eksplosion

TV 2 har talt med vagtchef Lars Vesterweel fra Københavns Politi, som bekræfter, at der er tilkaldt teknisk bistand til Skattestyrelsen på Østbanegade på Østerbro. Det sker i forbindelse med en kraftig eksplosion i området.

Tog holder stille mellem Østerport og Hellerup

DSB oplyser, at man i øjeblikket holder stille med fjern- og regionaltog mellem Østerport og Hellerup Station. Det sker efter en eksplosion tidligere på aftenen ved Skattestyrelsen ved Nordhavn Station. Der er i stedet indsat togbusser.

Thulesen Dahl byder Inger Støjberg indenfor hos Dansk Folkeparti

Inger Støjberg er velkommen hos Dansk Folkeparti, hvis hun føler sig dårligt behandlet i Venstre. Det siger DF-formand Kristian Thulesen Dahl i et interview med Fyens Stiftstidende. Udmeldingen kommer, efter at Støjberg ikke blev valgt til Venstres gruppeledelse.

Politi: Kraftigt eksplosion ved Skattestyrelsen

Massiv udrykning efter en kraftig eksplosion har ramt Skattestyrelsen ved Nordhavn Station.

Københavns Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at der her til aften har fundet en kraftig eksplosion sted ved Skattestyrelsen ved Nordhavn Station. Det siger vagtchef Michael Andersen.

Politi rykker massivt ud til Skattestyrelsen efter kraftigt brag

Københavns Politi er massivt til stede ved Skattestyrelsen ved Nordhavn Station efter melding om et kraftigt brag.

Tirsdag aften er politiet rykket massivt ud til Nordhavn Station efter forlydender om et stort brag omkring klokken 22.30. Politiet er til stede ved Skattestyrelsen på Østbanegade på Østerbro. Det bekræfter vagtchef Lars Vesterweel over for Ritzau. TV 2 har været i kontakt med Københavns Politi, der for nuværende ikke kan kommentere yderligere på sagen. 

 

Thorbjørn Olesen suspenderet fra Europatouren

Golfspilleren Thorbjørn Olesen er blevet suspenderet fra Europatouren. Det oplyser en talsperson fra European Tour til TV 2 SPORT. Det sker som konsekvens af, at Thorbjørn Olesen er blevet tiltalt for seksuelt overgreb og vold på et fly.

Irsk dreng død efter fald på fire meter på Lanzarote

En 15-årig irsk dreng er tirsdag død af sine kvæstelser efter et fald fra en højde på cirka 4 meter på ferieøen Lanzarote. Det skriver det irske medie RTE. Drengen blev fundet tidlig mandag morgen med alvorlige hovedskader og kørt til et lokalt hospital i Las Palmas.

FBI efterforsker skudepisode som terror

FBI vil efterforske hændelsen fra 29. juli, hvor tre personer blev dræbt af skud på madfestivalen Gilroy Garlic Festival i Californien, som et terrorangreb. Det skriver Washington Post. Yderligere 13 mennesker blev såret i angrebet. Den 19-årige mand, der dræbte de tre personer, tog efterfølgende livet af sig selv med sit eget våben.

EU vil ikke genforhandle Brexit-aftale med Storbritannien

EU afviser at efterkomme kravet fra Storbritanniens premierminister, Boris Johnson, om at genforhandle den nuværende Brexit-aftale. Ifølge BBC siger EU-diplomater, at der ikke er grundlag for at en ny omgang med "meningsfulde diskussioner" af Brexit-aftalen.

Minister vil forbyde frugt sprøjtet med sundhedsfarligt stof

Hver tredje ikke-økologiske citrusfrugt, der bliver solgt i danske butikker, indeholder stoffet chlorpyrifos. Sprøjtemidlet er forbudt i Danmark, og fødevareminister Mogens Jensen (S) vil forhindre, at frugt indeholdende stoffet kan sælges i danske butikker. Det skriver DR.

Tidligere indisk udenrigsminister er død

Sushma Swaraj under en tale i FN, september 2018.

Indiens tidligere udenrigsminister Sushma Swaraj er død. Det skriver en række indiske medier. Indiens premierminster, Narendra Modi, bekræfter ifølge nyhedsbureauet Reuters dødsfaldet. Sushma Swaraj blev 67 år og døde af et hjertestop.

Fredsaftale i Mozambique

Mozambiques præsident og lederen af landets opposition har tirsdag underskrevet en fredsaftale. Det skriver nyhedsbureauerne Reuters og  AP. Parterne siger, at aftalen skal sætte en stopper for flere års vold. Den skal samtidig skabe ro om det kommende valg i landet til oktober.

USA's ambassadør i Rusland siger op

Den amerikanske ambassadør i Rusland, Jon Huntsman, har indgivet sin opsigelse i et brev til præsident Donald Trump. Det skriver CNN. Huntsmans opsigelse fra embedet vil være gældende fra 3. oktober.

Danmark kræver en milliard fra Just Eat

Den danske stat har sidste år fremsat et krav på i alt 126 millioner britiske pund, svarende til lige over en milliard danske kroner, mod takeaway-virksomheden Just Eat. Det fremgår af selskabets halvårsregnskab.

Fly evakueret i Spanien efter røg i kabinen

Et fly fra British Airways er blevet evakueret kort efter landing i Valencia i Spanien. Det skriver BBC. British Airways har bekræftet, at der har fundet "en hændelse" sted på flyet BA442, der fløj til den spanske by fra Heathrow i London. Ifølge en passager blev kabinen fyldt med røg cirka ti minutter før landing.

Flere københavnske spisesteder politianmeldt

Fødevarestyrelsen har i løbet af juli uddelt en række sure smiley til flere københavnske restauranter og caféer for gentagne gange at overtræde fødevarelovgivningen. De problematiske kontrolbesøg har medført, at spisestederne XO Burgers and Steaks, Café Emma, Café Stella og Café Dan Turell nu er blevet politianmeldt. Det skriver TV 2 Lorry.