Nyheder

LIGE NU

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist på: livecenter@tv2.dk.

Senat godkender ny FN-ambassadør

Senatet godkender Kelly Craft som USA's næste FN-ambassadør, skriver nyhedsbureauet Associated Press (AP). Det sker efter syv måneder, hvor USA ikke har haft udpeget en person på posten

Fjernstyret ubåd skal lede efter norsk mand

Eftersøgningen af den mand i 50-erne, som er blevet taget med af et jordskred ved Jølstra i Norge fortsætter torsdag, oplyser politiet ifølge det norske nyhedsbureau NTB. Politiet formoder, at manden er omkommet, og oplyser, at man har rekvireret en fjernstyret undervandsbåd fra Bergen til at bistå i eftersøgningen.

USA indfører sanktioner mod minister

USA indfører sanktioner mod den iranske udenrigsminister, Mohammad Javad Zarif. Det oplyser det amerikanske finansministerium på sin hjemmeside, skriver nyhedsbureauet Reuters. Det sker, efter at spændingerne mellem landene er taget til.

Mand dræbt ved trafikulykke - ramt af to biler

En ældre mand er død efter en alvorlig trafikulukke på Åby Ringvej i Aarhus ved 21.30-tiden. Manden blev på kort tid påkørt af to biler, da han gik ud på vejen, oplyser vagtchef Per Bennekov, Østjyllands Politi, til TV 2. Politiet kender endnu ikke den præcise årsag til ulykken, og de pårørende er ikke underrettet.

Osama bin Ladens søn død

Ifølge New York Times er det blevet bekræftet, at Osama bin Ladens søn og arving Hamsa bin Laden er død.

FCK videre - skal møde Røde Stjerne

FC København vinder 1-0 i den anden af to kampe mod The New Saints fra Wales i anden runde af Champions League-kvalifikationen i fodbold. FCK går videre med samlet 3-0, og klubben skal i tredje og næstsidste kvalifikationsrunde møde Røde Stjerne fra Serbien.

Mette Frederiksen mødes med Trump

Under USA's præsident Donald Trumps statsbesøg i Danmark 2. og 3. september, vil statsminister Mette Frederiksen (S) mødes med Trump. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Statsministeriet. - USA er Danmarks vigtigste og stærkeste allierede i NATO. Vores soldater står skulder ved skulder i verdens brændpunkter og i forsvaret for Europas sikkerhed, siger Mette Frederiksen ifølge pressemeddelelsen.

 

Nu er det officielt: Trump kommer til Danmark

Ifølge Det Hvide Hus rejser USA's præsident Donald Trump til Polen og Danmark fra 31. august til 3. september, skriver nyhedsbureauet Reuters. Ifølge en pressemeddelelse fra Kongehuset er det en officiel invitation fra Hendes Majestæt Dronningen, der betyder at præsident Donald Trump og USA's førstedame Melania Trump 2. og 3. september aflægger statsbesøg i Danmark.

Woodstock 50 aflyst

Woodstock 50 er officielt aflyst, skriver nyhedsbureauet Associated Press (AP). Der var arrangeret en tredages Woodstock-musikfestival 16. til 18. august. Flere deltagere, blandt dem Jay-Z og John Fogerty meldte afbud efter det kom frem, at festivalen blev flyttet fra Maryland til New York. Onsdag annoncerede arrangørerne, at festivalen nu er aflyst.

Norge mægler i nye samtaler mellem Venezuelas regering og opposition

Ifølge norske NRK holder opposition og regering i Venezuela nu nye samtaler med bistand fra de norske myndigheder. Ifølge et medlem af oppositionen i Venezuela, som har tweetet, skal de nye samtaler finde en løsning på stridighederne, som er i overenestemmelse med Venezuelas grundlov.

26-årig fængslet fire uger efter knivstikkeri

En 26-årig mand er ved et grundlovsforhør ved retten i Rønne blevet fængslet fire uger efter et knivstikkeri i Rønne tirsdag aften. Grundlovsforhøret blev holdt for såkaldt dobbeltlukkede døre, det betyder at sigtelsen mod den 26-årige også holdes hemmelig.

FCK skal møde Røde Stjerne, hvis FCK går videre

Serbiske Røde Stjerne taber 1-2 til finske HJK Helsinki. Dermed går Røde Stjerne videre i Champions League-kvalifikationen i fodbold med en samlet sejr på 3-2. FC København kan blive serbernes modstander i næste runde, hvis det danske hold senere onsdag spiller sig videre mod walisiske The New Saints.

USA sænker renten

Ifølge blandt andet erhverssitet Bloomberg har den amerikanske centralbank sænket den amerikanske rente med en kvart procent.

Medier: Bin Ladens søn død

Ifølge flere kilder, blandt dem det politiske magasin Washington Examiner og NBC, er Osama bin Ladens søn og arving, Hamza bin Laden, død. NBC citerer amerikanske efterretningskilder.

32 hold ved VM i kvindefodbold

Fifa har godkendt udvidelsen af VM i kvindefodbold fra 24 til 32 hold i 2023, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Dansk esportshold solgt

Firmaet bag Astralis, RFRSH, har solgt det danske esportshold til en investorgruppe, der blandt andet består af nu tidligere direktør i RFRSH Nikolaj Nyholm, der også var med til at stifte Astralis i sin tid. Det fortæller Nikolaj Nyholm.

Kraftigt jordskælv i Vanuatu

Ifølge det amerikanske jordskælvscenter USGS har der været jordskælv i Vanuatu i Oceanien i Stillehavet. Det er foreløbig målt til en styrke på 6,6.

Kun én savnes nu i Norge

Alle de personer i Norge, som myndighederne tidligere ikke har kunnet få kontakt til, har man nu fået vished for er i sikkerhed efter jordskred i Jølster - bortset fra den mand i 50-erne, som nu anses for omkommet. Det siger politioverbetjent Wenke Hope til norsk TV 2.

Amerikansk teater-producer død

Hal Prince.

Den højtprofilerede Broadway-producer og instruktør Hal Prince er død, 91 år gammel, skriver nyhedsbureauet Reuters, der citerer Princes presseagent.