Nyheder

Dagens nyheder 18. april

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Ammoniakudslip i Hundested

Frederiksborg Brand og Redning er sammen med politiet massivt tilstede på strandvejen i Hundested på grund af et ammoniakudslip. På Twitter beder de allle holde afstand og følge politiets ansvisninger.

To 20-årige mænd varetægtsfængslet i forbindelse med politiaktioner

To 20-årige mænd er torsdag aften efter et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup blevet varetægtsfænglet i 21 dage mistænkt for brandstiftelse. Det oplyser Vestegnens Politi. I løbet af eftermiddagen og aftenen ransages flere adresser i København og på Vestegnen i relation til sagen. 

Londons kæmpelufthavn er næste mål for klimaaktivister

En stor gruppe klimaaktivister, der de seneste dage har skabt kaos i den britiske hovedstad, London, vil fredag rykke deres demonstrationer til Europas travleste lufthavn, Heathrow. Det oplyser demonstranterne, der kommer fra gruppen Extinction Rebellion.

Ny stor politiaktion i København

Torsdag aften er politi og bomberyddere rykket ud til en adresse i Herlev. Aktionen sker under en time efter, at politiet afsluttede en lignende aktion på Nørrebro.

Anmeldere dumper ny Samsung-telefon

Samsung vil om få uger starte salget af sit nyeste skud på stammen inden for smartphones - den foldbare Samsung Galaxy Fold - men allerede inden lanceringen er selskabet løbet ind i problemer. Flere techanmeldere har fået lov at teste telefonen, og flere fortæller, at skærmen er gået i stykker efter få dages brug.

Stor politiaktion på Nørrebro

Der var et stort politiopbud på Guldbergs Plads i København torsdag eftermiddag

Politi og bomberyddere er nu på vej væk fra Guldbergs Plads på Nørrebro i København, oplyser TV 2's reporter på stedet Politiet på stedet fortæller til TV 2, at der er anholdt en eller flere personer. Københavns Politis vagtchef har ikke nogen kommentar til historien.

Politi og bomberyddere til stede på Nørrebro

Politiet og ammunitionsrydningstjenesten (bomberyddere, red.) er lige nu til stede ved Guldbergs Plads på Nørrebro i København. TV 2 har været i kontakt med forsvarets presseafdeling, som ammunitionsrydningstjenesten hører under, men her henviser de til politiet. Hos Københavns Politi har vagtchefen ingen kommentar til det store politiopbud. 

Trump forsøgte at kontrollere undersøgelse

Donald Trump forsøgte at kontrollere den særlige anklager Robert Muellers Rusland-undersøgelse. Det skriver nyhedsbureauet AP. Muellers fulde rapport er torsdag klokken 17 blevet offentliggjort.

24-årig varetægtsfængslet for forsøg på voldtægt

En 24-årig mand er ved Retten i Esbjerg blevet varetægtsfængslet frem til 16. maj. Manden er sigtet for anden kønslig omgang end samleje, trusler på livet samt forsøg på voldtægt mod en 24-årig kvinde i en lejlighed i Esbjerg natten til torsdag. Han nægter sig skyldig, skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

28-årig mand stukket ned i Vildbjerg

En 28-årig mand er blevet stukket i brystet i Vildbjerg lidt over 14. Manden er uden for livsfare, oplyser politiet til TV 2. Den formodede gerningsmanden, en 42-årig mand fra lokalområdet, er blevet anholdt 15:18 og er nu til afhøring. Der er ikke mistanke om yderligere gerningsmænd.

Tidligere SønderjyskE-træner bliver assistent i Esbjerg

Claus Nørgaard vender tilbage til Superligaen i næste sæson, hvor han bliver assistent for John Lammers i Esbjerg. Nørgaard har tidligere stået i spidsen for SønderjyskE og været assistenttræner i Brøndby.

Nu bliver Mueller-rapporten frigivet

Barr under sit pressemøde forud for fremlæggelsen af rapporten.

Efter næsten to års efterforskning bliver Mueller-rapporten torsdag frigivet. Du kan følge justitsminister, William Barrs pressemøde her. 

Nu skal sag om ulvedrab for landsretten

Sagen mod den 67-årige Mourits Troldtoft, der dømt for et drab af en ulv, skal for retten 23. og 25. september, efter at anklagemyndigheden sammen med forsvareren er blevet enige om en yderligere dna-undersøgelse. Sagen kommer til at foregå i Vestre Landsret.

Problemer i den københavnske metro

Opdatering: Der har været problemer i den københavnske metro omkring Flintholm med perrondørerne. Tidligere forlød det at togene holdt stille, men nu oplyser metroselskabet til TV 2, at togene i den københavnske metro kører, men at alle passagerer til og fra Vanløse skal skifte tog på Frederiksberg.

142 savnes efter bådulykke i DR Congo

13 personer er døde, 142 savnet og 37 er reddet efter mandagens bådulykke i den østlige del af DR Congo, oplyser landets præsident Félix Tshisekedi til Reuters.

EU udskyder beslutning om omstridt forordning

EU-Parlamentet udskyder med et smalt flertal at tage beslutning om omstridt forordning. Et kringlet og atypisk forløb har præget forhandlingerne af forordning 883, der skal give EU fælles regler for sociale sikkerhedsnet. Med torsdagens udskydelse bliver det en opgave for det kommende EU-Parlament at forhandle videre om forordningen. Regeringen og et bredt flertal af danske europaparlamentarikere har været modstandere af aftalen.

Kødannelse afviklet ved Storebælt

Klokken 14.20 er der ikke længere kødannelse ved Storebæltsbroen. Det oplyser Sund og Bælt, efter at der tidligere i dag var kødannelse og hastighedsbegrænsning på 80 kilometer i timen på grund af påsketrafikken.

220 millioner år gamle dinosaur-fossiler fundet i Argentina

Dinosaurfundet i Argentina.

Palæontologer har opdaget omkring 10 fossiler af 220 år gamle dinosaurer i det vestlige Argentina, skriver nyhedsbureauet AFP. Syv-otte af fundene er dicynodont, som var pattedyrlignende krypdyr, mens der også er fundet resterne af archosaur, som kan være forfader til nutidens krokodiller. Forskerne har en teori om, at dyrene døde af udmattelse ved et drikkehul under en lang tørke.

Kim Jong-un besøger Rusland

Nordkoreas leder Kim Jong-un besøger Rusland i slutningen af april, hvor han skal mødes med præsident Putin, oplyser den russiske regering via det statsejede medie RIA.