X Factor

Oh Land efter Maria og Beas exit: - Vi er alle meget berørte

Oh Land sammen med Maria og Bea sidste fredag i 'X Factor'. Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

'X Factor'-dommeren sender sine varmeste tanker til Bea og familien.

Maria Meldgaard Mortensen og Bea Sarockaite trækker sig fra 'X Factor' efter et pludseligt dødsfald i familien. Det oplyste TV 2 fredag eftermiddag.

Torsdag døde Bea Sarockaites far af en hjerneblødning.

De to rappere var en del af gruppekategorien, og deres dommer Nanna Øland Fabricus, også kendt som Oh Land, er dybt berørt.

- Det er helt forfærdeligt, hvad der er sket, og jeg sender mine varmeste tanker og inderligste medfølelse til Bea og hendes familie. Man kommer tæt på hinanden under sådan et forløb, og vi er alle meget berørte af det, lyder det fra Oh Land i en skriftlig udtalelse.

Maria, Bea og deres dommer backstage sidste fredag i 'X Factor'.

Er så stolt af dem

Dommeren fortæller, at hun har været begejstret for de sønderjyske rappere lige fra deres første audition, og at hun har nydt hvert et sekund af samarbejdet med dem.

- Jeg er så ked af, at de forlader programmet under de her tragiske omstændigheder, og jeg sender dem afsted med al min støtte og opbakning. Maria og Bea er ægte helt ind til benet. De har tilført det her show noget helt unikt, og jeg er så stolt af dem, slutter hun.

Oh Land har før showet fredag aften også sendt en hyldest til sin gruppe på Instagram:

Den sønderjyske rapduo har hele vejen igennem deres tid i 'X Factor' høstet opmærksomhed, og de blev især kendte for deres rap- og twerkingshow under 5 Chair Challenge – en optræden, der i øjeblikket er set 2,8 millioner gange på Youtube.

At Maria og Bea forlader 'X Factor' betyder, at det femte liveshow sendes fredag aften uden en farezone for de tilbageværende fire deltagere Kristian, Benjamin, Live og Echo.