Besserwisserne

Quiz med: Valg inden sommer - egner du dig som politisk Besserwisser?

Der skal både være folketingsvalg og Europa-parlamentsvalg inden sommer. Quiz med og se om du kan slå Hans Engell og Søs Marie Serup.

- Velkommen til et vildt politisk år med to valg og en statsminister på vej ud. Det bliver et år, som alle politiske nørder og engagerede vælgere vil elske og huske meget længe.

Sådan lyder overskriften fra politisk kommentator Hans Engell på det politiske år 2019, der er i vente for danskerne. 

Hele to valg skal danskerne til inden det bliver skolernes sommerferie. Europa-parlamentsvalget den 26. maj er allerede fastsat. Men endnu mangler statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) at fastsætte en valgdato for folketingsvalget. 

Politisk kommentator Hans Engell venter, at statsministeren vælger en forårsdag i marts eller april, hvor valgkampen kommer til at handle om udlændinge, klima, sundhed og velfærd.

Politisk kommentator Søs Marie Serup mener til gengæld, at statsministeren kan være fristet af, at afvikle de to valg på samme dag - den 26. maj.

Du kan quizze med her - og se om du kan slå Hans Engell, Søs Marie Serup og de andre Besserwissere, når det gælder om at forudsige de politiske begivenheder i 2019.