Nyheder

Se John Cleese en sidste gang, inden han stiller træskoene

Den britiske komiker gæster igen Danmark og giver 'endnu' en sidste chance for at se ham inden han dør.

Efter udsolgte shows og stor efterspørgsel vender den britiske legende John Cleese tilbage til Danmark og Koncertsalen med successhowet 'Last Time to See Me Before I Die'.

Da John Cleese besøgte Danmark tidligere på året i 2018, var det med præmissen, at dette (måske) var sidste mulighed for at opleve ham fortælle sine jokes, da han nok ville stille træskoene inden for fem år, skriver DR på Koncerthusets hjemmeside.

Der er dog stadig liv tilbage i den nu 79-årige Cleese og hvis det stadig er tilfældet til sommer, får man altså endnu en sidste chance for at se ham optræde.

"Skilsmisse-turne"

Skønt det kan være den sidste chance, er det langt fra den første. Blandt andet optrådte han i Danmark i 2010 i forbindelse med sin 'skilsmisse-turné'. 

Turneen havde titlen 'Sådan finansierer man sin skilsmisse', og udbyttet skulle fylde hullet efter John Cleeses skilsmisse fra Alyce Eichelberger, som han blev skilt fra i 2008, og som i den forbindelse havde krav på cirka 120 millioner kroner af hans formue.

Nu er han færdig med afdragene til ekskonen, og i showet kigger John Cleese tilbage på en imponerende karriere som komiker, skuespiller og forfatter.

Gakket gangart

Den lange brite blev kendt og fik stor succes med sketchgruppen 'Monty Python' fra 1969-1974, og mange kan ikke tænke Cleese uden et smil på læben og et billede på lystavlen af hans gakkede gangarter, og hovedrollen i den udødelige 'Dead Parrot'sketch.

Tv-serien 'Halløj på badehotellet' gjorde John Cleese til det mest succesfulde 'Monty Python'-medlem, og han har siden medvirket i en række film heriblandt 'Fisken de kaldte Wanda', 'Harry Potter', og 'Charlie’s Angles'.