Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

To skudramte er lettere tilskadekommende

De to personer, som er blevet ramt af skud i Skovlunde, er "lettere tilskadekommende og behandlet". Det skriver Vestegnens Politi på Twitter. Politiet arbejder fortsat på stedet, hvor det er "markant tilstede". Det vurderes, at der er tale om et opgør i lokalt kriminelt miljø. Sagen har således ikke forbindelse til den verserende bandekonflikt i Storkøbenhavn.

Trafik normaliseret på broer - fortsat kø på Storebælt

Trafikken er nu normaliseret på Øresundsbroen og Lillebæltsbroen, mens der fortsat er kø på Storebæltsbroen. Det skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Politiet er til stede i landsby

Politiet er fredag aften til stede i et område omkring en ejendom i Espe ved Ringe på Sydfyn. Politiets teknikere er ifølge TV 2s folk på stedet ankommet, og en drone hænger i luften over området. Politiet vil ikke oplyse, hvorfor man er tilstede i området.

Kvinde død i trafikulykke

En 87-årig kvinde er død, efter at hun blev ramt af en bil klokken 10 fredag i Ringe. Kvinden blev kørt på hospitalet, men afgik ved døden kort før klokken 18. Kvindens pårørende er underrettet.

To personer såret af skud

To personer er såret af skud i Skovlunde.

Københavns Vestegns Politi er igang med at efterforske et skyderi i Skovlunde. To personer er blevet såret. Skyderierne fandt sted klokken 19.15 fredag. Politiet kan ikke oplyse, hvor alvorligt sårede de ramte er på nuværende tidspunkt.

Politiaktion har medført køer på op til 30 kilometer

Politiaktionen, der blev iværksat fredag eftermiddag, har medført køer på op til 30 kilometer.  Det er i begge retninger omkring Storebæltsbroen og fra København mod Øresundsbroen, at der er lange køer, oplyser Vejdirektoratet til Ritzau.

Politi ophæver kontrol ved transportforbindelser

Kontrollen ved samtlige transportforbindelser er fredag omkring klokken 20 blevet ophævet. Det skriver Københavns Politi på Twitter.

Politimand frifundet i sag om stjålen bil

En politimand blev fredag eftermiddag frifundet for at have misbrugt sin stilling til at efterforske tyveriet af sin egen private bil. Det oplyser mandens forsvarer, advokat Martin Cumberland.

Politi: Vi har fat i et køretøj, som vi mener, er det rigtige

Københavns Politi oplyser på en pressebriefing, at man har fat i et køretøj, som man mener, er det man leder efter i forbindelse med en politiaktion i hele landet fredag. Politiet vil ikke oplyse, om man har fat i de tre personer, politiet har efterlyst i forbindelse med 'alvorlig kriminalitet.

- Vi har fat i et køretøj, vi mener er det rigtige, det har vi brug for flere undersøgelser for at konstatere, om det er, siger Jørgen Bergen Skov, der er chefpolitiinspektør.

Mindst fire palæstinensere dræbt ved uro på Gazagrænse

Fire palæstinensere, deriblandt en 14-årig, blev fredag dræbt, da israelsk militær skød mod demonstranter ved Gazas grænse. Det oplyser sundhedsministeriet i den Hamas-kontrollerede Gazastribe.

Hollands politi finder materialer til kraftig bombe

Hollandsk politi siger fredag, at de har fundet en stor mængde materialer til en kraftig bombe, deriblandt 100 kilo gødning, som formentligt skulle have været anvendt i en bilbombe. Det skriver AFP.

Forlænget rejsetid flere steder efter omfattende politiaktion

Ifølge Vejdirektoratet forventes der forlænget rejsetid resten af aftenen ved Øresundsbroen i retning mod Sverige, i begge retninger på Storebæltsbroen og ved Lillebæltsbroen mod Jylland. Det skyldes en større politiaktion fredag. Politiet holder pressebriefing om sagen klokken 19.00.

10 kilometer lang kø efter uheld på motorvej

Østjyllands Politi oplyser, at der er knap 10 kilometer kø i forbindelse med et færdselsuheld på Motorvej E45 ved frakørsel 47 Tilst i nordgående retning. 

Politi: Aktion foregår i hele landet

Over for Ekstra Bladet siger Københavns Politi, at den store politiaktion foregår i hele landet.

- Jeg kan ikke kommentere på de konkrete steder, men jeg kan bekræfte, at politi i hele landet nu er på sagen på forskellig måde, siger kommunikationsmedarbejder hos Københavns Politi Riad Tolba til Ekstra Bladet.

Kødannelse på motorvej efter uheld med seks biler

Østjyllands Politi oplyser, at man har modtaget en anmeldelse om et uheld på motorvej E45 i nordlig retning ved frakørsel 47 Tilst, der involverede seks biler. Ingen personer er kommet til skade, men der er kødannelse, da der kun er et spor åbent i forbindelse med oprydningen efter uheldet.

Politi: Alle transportforbindelser på vej til genåbning

Københavns Politi oplyser, at man har åbnet eller er igang med at åbne alle de transportforbindelser, der fredag var lukket på grund af politiarbejde.