Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

USA vil lukke markant færre flygtninge og migranter ind

USA vil i 2019 kun lade 30.000 flygtninge og migranter komme ind i landet. Det oplyser udenrigsminister Mike Pompeo ifølge flere internationale nyhedsbureauer. Det er en markant reduktion i forhold til 2018, hvor grænsen er 45.000.

Bandeopgør endte i flere knivstik

Uenigheder fra fortiden fik to grupperinger til at komme op og slås i en lejlighed på Frederiksbergvej i Sorø mandag. Det interne opgør sendte to personer til Slagelse Sygehus med knivstik. To andre mænd blev anholdt og kørt fra stedet i politibiler, fortæller Sydsjælland- og Lolland-Falster Politi.

Missilangreb rammer syrisk by

Den syriske hær oplyser til Syriens statsmediet, at byen Latakia er blevet udsat for et missilangreb, og at den syriske hær har skudt flere missiller ned. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Arbejde i studietiden fører hurtigt til et job

Studerende, som arbejder, mens de læser på universitetet, øger chancen for at komme hurtigt i arbejde. Det viser en undersøgelse fra Dansk Industri, skriver Jyllands-Posten. Blandt nyuddannede med lange videregående uddannelser, som arbejdede mindst 10 timer om ugen i de sidste to studieår, var 85 procent i beskæftigelse.

Blev dømt for dødsvold mod stedsøn og stak af - nu er 31-årig fundet

Den 31-årige mand, som mandag eftermiddag blev idømt ni års fængsel for dødsvold mod sin 17 måneder gamle stedsøn, er fundet. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Manden stak af fra Vestre Landsret i Sønderborg umiddelbart inden domsudmålingen, men er nu anholdt

Dødstal stiger efter orkan

Dødstallet efter stormen Florence, der i weekenden ramte det sydøstlige USA, er opjusteret til 23, skriver Reuters. Nogle byer er isolerede, da indfaldsvejene er oversvømmede. Tidligere gjaldt det også byen Wilmington, som der nu er skabt passage til igen, skriver AP. 

Elon Musk sagsøgt efter pædofilanklager mod dykker

Teslas grundlægger Elon Musk bliver sagsøgt at en af de britiske dykkere, der var med til at redde den gruppe drenge, der tidligere i år var fanget i en grotte. Elon Musk har gentagne gange beskyldt dykkeren for at være pædofil.

Knivstikkeri sender to mænd på skadestuen

To personer er kommet til skade efter et knivstikkeri i Sorø. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi. Det er endnu uvist, hvad der lægger til grund for knivstikkeriet, men politiet er massivt til stede på gerningsstedet, en lejlighed på Frederiksbergvej.

TV 2 erfarer: DR K og DR 2 bliver slået sammen

Ifølge TV 2s oplysninger vil DR-kanalerne DR K og DR 2 blive slået sammen. Desuden ventes det, at to andre kanaler, DR 3 og DR Ultra, fremover bliver kanaler på nettet. Det er et resultat af forhandlinger om en ny public service-kontrakt.

Biskopper kendte til præsters sexmisbrug af børn

Over halvdelen af alle katolske kardinaler og biskopper i Holland har haft kendskab til katolske præsters seksuelle misbrug af børn siden 1945. Det skriver den hollandske avis NRC Handelsblad ifølge nyhedsbureauet dpa. Ifølge avisen har 20 ud af 39 kardinaler og biskopper været involveret i sager om seksuelt misbrug.

Syv betjente såret i kampe med nationalister i Kijev

Syv ukrainske betjente er blevet såret i sammenstød med ultranationalister i landets hovedstad, Kijev. Det oplyser politiet i byen. Sammenstødet opstod, da ultranationalisterne forsøgte at blokere indgangen til anklagemyndighedens kontor i Kijev. Herefter kastede de med skrald, som blev sat i flammer.

USA vil investere i grønlandske lufthavne

USA vil undersøge muligheden for at investere i grønlandske lufthavne, som i den seneste tid har fyldt en del på Christiansborg. Det oplyser det amerikanske forsvarsministerium i en hensigtserklæring.

Erfarne efterforskere endevender sag om drab på gravid kvinde

Erfarne efterforskere har endevendt sagen om den 32-årige gravide kvinde Louise Borglit, der blev dræbt af flere knivstik i Elverparken i Herlev tilbage i 2016. Det skriver DR. Holdet består af en efterforskningsleder og to efterforskere, som kommer fra andre politikredse og derfor ikke kender den uopklarede drabssag.

Mand dømt for at udnytte handicappet til sex

En 75-årig mand er idømt seks måneders fængsel for at udnytte en handicappet kvinde til samleje og forsøg på samleje. Det oplyser anklagemyndigheden ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.

Stedfar idømt ni år for dødsvold mod lille dreng

Vestre Landsret i Sønderborg har besluttet at, en 31-årig mand, der er kendt skyldig i vold med døden til følge mod sin 17 måneder gamle stedsøn, skal idømmes ni års fængsel. Den lille dreng mistede livet tilbage i 2016 i sit hjem i Sønderjylland.

Mænd idømt fængsel efter skyderi på åben gade

To unge mænd har mandag eftermiddag fået en hårdere straf i en sag om et skyderi på åben gade i Aalborg. Det oplyser den ene mands forsvarsadvokat, Mette Grith Stage. Hendes klient fik fire års fængsel, mens den anden mand fik fem års fængsel. I begge tilfælde er det en strafskærpelse på seks måneder.

Mand fængslet sigtet for drab

Retten på Frederiksberg har fængslet en 22-årig mand for et drab begået i Husum søndag aften. Offeret blev ifølge politiets sigtelse dræbt med adskillige knivstik.

Hvidvaskning skal straffes hårdere

Et stort flertal i Folketinget bestående af regeringen, Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti er ifølge Berlingske Business klar til at syvdoble bødestørrelsen ved overtrædelser af hvidvaskloven.