15-årig lam i kroppen efter ulykke i friluftsbad

16x9
Arkivfoto. Foto: TV MIDTVEST

Det er uvist, hvor meget førlighed drengen får tilbage i kroppen.

15-årige Andreas Snepryd faldt lørdag i sidste uge uheldigt ned under et trampolinspring. Han var igang med en dobbelt salto, som han havde prøvet før, men han nåede kun halvanden gang rundt og landede på nakken. Familien fortæller om ulykken til Fyens Stiftstidende

Ulykken skete i friluftsbadet i Glamsbjerg på Fyn, og landingen gjorde teenageren bevidstløs. Hans storebror, lillebror og far kom til, mens Andreas Snepryd igen kom til bevidsthed.

- Far, jeg kan ikke mærke mine ben, sagde den 15-årige dreng ifølge avisen.

Faren fortæller til avisen, at han rørte både ved sin søns arme og mave, uden at sønnen reagerede, og derfor vidste faren, Kim Bulow Hansen, at den var gal.

Kan stadig se faldet for sig

Storebroren holdt med det samme Andreas Snepryds hoved oppe, og det kan vise sig at have været meget vigtigt. 

Den 15-årige dreng fik opereret en metalplade i nakken, men var efter ulykken lam fra skuldrene og ned. Lægen har fortalt familien, at storebrorens aktion med at holde hovedet var vigtig, så skaden ikke blev værre. I dag kan Andreas Snepryd bevæge sine arme, men håndleddene er slappe.

Det er uvist, hvordan fremtiden bliver for den 15-årige, og om han kommer til at gå igen, men foreløbigt skal han igennem et tre-seks måneders genoptræningsforløb.

Familien er meget påvirket af trampolinulykken og håber at have sønnen hjemme inden jul, siger de til avisen.

- Hans storebror siger, at det værste er, at han stadig kan se faldet for sig. Han kan høre, hvordan hans lillebror kalder og kan høre angsten i hans stemme, siger Kim Bulow Hansen til Fyens Stiftstidende.