Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Harvey Weinstein tiltalt for voldtægt

Den amerikanske filmproducent Harvey Weinstein er af en storjury ved en distriktsdomstol på Manhattan blevet tiltalt for voldtægt, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Løkke regner med DF i aftale om billigere biler

Regeringen har en aftale med Dansk Folkeparti om, at det skal være billigere at købe bil. Og den forventer Lars Løkke Rasmussen (V), at partierne står ved. Sådan lyder udmeldingen fra statsministeren efter Folketingets afslutningsdebat.

Politi: Skud affyret mod bil i Høje-Taastrup

Onsdag aften har der fundet en skudepisode sted i Høje-Taasttup

Københavns Vestegns Politi oplyser på Twitter, at man stadig udfører efterforskningsarbejde på Helgeshøj Alle i Høje-Taastrup i forbindelse med afgivelse af skud mod et køretøj. Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Løkke anklager S for energipolitisk dovenskab

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) anklager Socialdemokratiet for, sammen med Dansk Folkeparti, at have blokeret for regeringens planer om at finansiere en del af sit energiudspil med penge fra det økonomiske råderum.

Liège-angreb var terror

Drabene på tre personer i den belgiske by Liège betegnes af anklagemyndigheden som terrordrab. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Millioner redder KIF Kolding København

Håndboldklubben KIF Kolding København har fået en millionindsprøjtning og kan snart igen skrive kontrakter med spillere. Det erfarer JydskeVestkysten, efter at klubben onsdag har afholdt ekstraordinær generalforsamling.

IS tager skylden for angreb i Liége

Islamisk Stat (IS) tager skylden for et knivangreb og et skudangreb i den belgiske storby Liège, men gruppen fremlægger ikke noget bevis for, at det er den, som står bag. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Belgisk politi har desuden ikke været ude at bekræfte oplysningerne fra IS.

Overfaldsmand fra Intercitytog dræbt af tysk politi

Ifølge den tyske avis Bild har tysk politi skudt og dræbt den mand, der overfaldt flere personer med kniv i et Intercitytog.

En dræbt og to såret ved knivangreb i Intercitytog

Et stort opbud af politi blev sendt til Flensborgs banegård, som efterfølgende blev evakueret.

Det tyske politi siger ifølge nyhedsbureauet dpa, at der har fundet et knivangreb sted i et Intercitytog i Flensborg. Ved angrebet er mindst en person blevet dræbt, siger en talsmand for politiet. To andre personer er blevet såret. Der er umiddelbart ingen oplysninger om gerningsmanden. DSB oplyser til TV 2, at toget ikke var på vej mod Danmark.

Seksuelt misbrugte må vente i årevis på hjælp

Nye tal fra Børne- og Socialministeriet viser, at stadig flere, der har været udsat for seksuelt misbrug i barndommen, må vente flere år på at få behandling. Det sker på trods af en politisk aftale, der fastslår, at ventelisterne ikke må vokse. Det skriver Jyllands-Posten.

Makedonien nærmer sig folkeafstemning om landets navn

Makedoniens premierminister er tæt på at nå til enighed med Grækenland i en mangeårig strid om landets navn. Et nyt navn til Makedonien skal dog først godkendes ved en folkeafstemning og de fire muligheder er: Republikken Nordmakedonien, Øvre Makedonien, Vardar Makedonien og Republikken Makedonien.

Kim Jong-uns højrehånd landet i USA

Næstformanden for centralkomitéen i Nordkoreas arbejderparti, Kim Yong-chol, er landet i New York. Det rapporterer det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap. I USA skal han have forhandlinger med den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo, hvilket skal bane vejen for et topmøde i juni mellem USA's præsident, Donald Trump, og Nordkoreas leder, Kim Jong-un.

Hvalfangere dræber 122 drægtige vågehvaler

BBC erfarer, at japanske hvalfangere har fanget og dræbt 122 drægtige vågehvaler som led i landets arktiske feltforskning denne sommer. En rapport viser, at hvalfangerne i alt har indfanget 333 vågehvaler.

Transportministeren bliver stedfortræder for Simon Emil Ammitzbøll

Transportminister Ole Birk Olesen bliver vikar for økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille, mens han holder orlov.

Caroline Wozniacki sikkert videre til 3. runde af French Open

Caroline Wozniacki med et sejrskys efter seje i 2. runde af French Open i tennis

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er klar til tredje runde i French Open efter sejr på 6-1, 6-0 over den spanske kvalifikationsspiller Georgina Garcia Perez.

Regeringen udskyder spørgsmål om bilafgift

Ifølge Jyllands-Posten har regeringen købt sig tid til at finde en løsning i spørgsmålet om, hvordan bilejerne skal kompenseres, når nye EU-regler om bilers brændstofforbrug træder i kraft. Et lovforslag skulle endeligt vedtages fredag, men spørgsmålet er nu udskudt og bliver en del af de igangværende forhandlinger om et nyt energiforlig.

Maj er den solrigste måned

Rekorden for den mest solrige måned nogensinde er netop slået. Maj har haft over 347 soltimer, skriver Ritzau.

Ny varmerekord i maj i København

Med en temperatur på 29,3 grader målt ved Landbohøjskolen på Frederiksberg har København slået ny varmerekord for maj måned. Dermed blev hovedstadens kun én dag gamle varmerekord for maj slået med 0,2 grader.