Nyheder

Meghan bar Dianas ring til bryllups-fest

Den nygifte hertuginde ses her med prinsesse Dianas ring.  Steve Parsons / Ritzau Scanpix

Før sin død havde prinsesse Diana nedskrevet, at hun ønskede, at hendes sønner skulle have hendes smykker, så de kunne give dem til deres hustruer.

Meghan Markle hyldede den afdøde prinsesse Diana ved lørdagens aften-bryllupsfest. På sin finger havde den nygifte hertuginde nemlig en ring med en blå akvamarin, som Diana har båret ved flere lejligheder.

Selvom aftenfesten var lukket land for både pressen og offentligheden, så fik vi alligevel ringen, som Meghan Markle bar på højre hånd at se, da det nygifte par kørte afsted i en åben Jaguar E-Type Concept Zero mod festen i Frogmore House. Bilen er originalt fra 1968, men er nu blevet ombygget til at køre på el. Bilens nummerplade var samtidig en hyldest til parrets bryllupsdato.

Skænkede smykker til sønner

Før sin død havde prinsesse Diana skrevet ned, at hun ønskede, at hendes sønner skulle have hendes smykker, så de kunne enten give eller låne dem til deres kommende hustruer.

Det er uklart, om prins Harry har givet ringen til sin hustru, eller om det var hendes 'noget lånt' og 'noget blåt' på bryllupsdagen, som traditionen foreskriver.

Prinsesse Diana havde selv ringen på for første gang, da hun besøgte Australien i 1996, skriver Daily Mail.

Det er ikke første gang, den nygifte brud har båret noget, der har tilhørt hendes afdøde svigermor. Også hendes forlovelsesring indeholder to diamanter, som stammer fra Dianas private samling. Forlovelsesringen indeholder også en diamant fra Botswana, hvor parret holdt deres første ferie sammen. Ringen har prins Harry selv været med til at designe.

Meghan Markles forlovelsesring har prins Harry selv designet. I midten er en diamant fra Botswana, som bliver omkranset af to diamanter fra afdøde prinsesse Dianas private samling.

Også Kate har smykker fra svigermor

Meghan Markle er ikke den eneste kongelige brud, der er blevet begavet med smykker fra den afdøde prinsesse Diana. Også prins Williams hustru, hertuginde Kate, fik Dianas forlovelsesring, da han i 2010 friede til hende under en ferierejse i Kenya.

Kate Middleton fik også en af prinsesse Dianas ringe, da hun og prins William blev forlovet.

Tidligere i år havde Kate også taget et par af sin svigermors perleøreringe på under et officielt besøg i Sverige.

Til ringen havde havde den nygifte Meghan valgt at iklæde sig en kjole fra den populære britiske designer Stella McCartney.

Til aftenfesten var hertuginde Meghan iklædt en kjole fra den britiske modeskaber Stella McCartney.