Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først. TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Sikkerhedsråd skal diskutere Gaza

FN's sikkerhedsråd er indkaldt til hastemøde for at diskutere situationen i Gaza, hvor voldelige sammenstød i dag har kostet 15 palæstinensere livet.

Område afspærret efter voldsomt overfald

Et overfald fik fredag aften politiet til at afspærre et boligområde omkring Maglekær i Rødovre. Det skete, efter at politiet havde modtaget en anmeldelse om, at en større gruppe af mennesker på mellem 15 og 30 personer havde overfaldt en mand. Det oplyser Lars Jørgensen, der er vagtchef i Københavns Vestegns Politi.

Fører forsvundet efter uheld på motorvej

En bil er kørt galt på frederikssundsmotorvejen omkring Ejby her til aften. Føreren af bilen er forsvundet fra stedet, og vidner fortæller til politiet, at man har set en person gå langs vejen. Politiet fortæller til TV 2, at man netop nu er på vej til den registrerede ejer af bilen i et forsøg på at finde ud af, hvad der er sket.

Fire franske diplomater sendes ud af Rusland

Også Frankrig må trække diplomater hjem fra Rusland som del af den verserende diplomatiske krise mellem russerne og en række vestlige og europæsiske lande. Fire franskmænd er blevet udvist af Rusland, oplyser France24.

Dele af London-lufthavn lukket af brand

Der er udbrudt brand i en passagerbus i lufthavnen Stanstead, som betyder, at dele af lufthavnen er lukket ned. Det oplyser ne talsmand ifølge britiske medier. Det vides endnu ikke, hvordan det vil påvirke flytrafikken.

Fire canadiske diplomater udvist af Rusland

Også fire canadiske diplomater er nu blevet udvist af Rusland i dagens bølge af udvisninger, oplyser Canadas regering.

10 palæstinensere dræbt i Gaza

Antallet af palæstinensiske dødsofre ved fredagens sammenstød på grænsen mellem Israel og Gazastriben er steget til ti. Det oplyser det palæstinensiske indenrigsministerium ifølge AFP.

Irsk diplomat udvist af Rusland

Også en irsk diplomat har nu fået besked på at forlade Rusland på en dag, hvor russerne har straffet en lang række vestlige og andre lande for at sende russiske diplomater ud.

Bill Maynard er død

Den britiske skuespiller Bill Maynard, der nok er bedst kendt for rollen som Claude Greengrass i tv-serien 'Små og Store Synder' er død i en alder af 89 år. Hans familie oplyser, at han for nylig brækkede hoften i et fald og siden har været indlagt på hospitalet.

Norsk diplomat udvist af Rusland

Rusland har valgt at udvise en norsk diplomat som svar på, at Norge udviste en russisk diplomat tidligere på ugen.

Storbrand slukket efter halvandet døgn

Torsdag morgen udbrød der brand i en lagerbygning i Roslev nær Skive, og først her til eftermiddag er det lykkedes brandfolkene at få bugt med flammerne. Det skriver TV MidtVest. Det drejer sig om en møbelfabrik, som hjemmeværnet vil bevogte henover påsken, så tilskuere ikke går derind.

13 ukrainske diplomater udvist af Rusland

Udvisningerne fra Rusland rammer nu også ukrainske diplomater, selvom de hidtil kun er gået ud over EU-lande og USA. Hele 13 ukrainske diplomater har fået besked på at forlade landet, oplyser det russiske udenrigsministerium.

Fire tyske diplomater smidt ud af Rusland

Også fire tyske diplomater, der bor og arbejder i Rusland, har fået besked på at pakke kufferterne. Det oplyser det tyske udenrigsministerium. Diplomater fra blandt andet Danmark, Holland, Tjekkiet, Italien og Polen har fået samme besked i dag.

Polske og tjekkiske diplomater udvist

Rusland fortsætter med at give EU-lande besked på at trække diplomater hjem. Både det polske og det tjekkiske udenrigministerium oplyser, at henholdsvis fire og tre medarbejdere bliver smidt ud af Rusland.

Grænsetrafik glider igen - ekstra spor lukker

Trafikken glider igen ved Frøslev ved den dansk-tyske grænse, og Syd- og Sønderjyllands Politi har derfor lukket det ekstra spor.

Rusland udviser to italienske diplomater

To italienske diplomater er blevet udvist af Rusland, oplyser nyhedsbureauet Reuters. Italien har tidligere udvist to russiske diplomater i forbindelse med giftangrebet på eksspionen Sergej Skripal.