Prins Henrik

Prins Henriks bror er ankommet til Fredensborg Slot

Kort før klokken 18.00 kom prins Henriks lillebror, Étienne de Monpezat, kørende ind på Fredensborg Slotsplads.

Den ene af prins Henriks brødre er nu ankommet til Fredensborg Slot.

Étienne de Monpezat kom kort før klokken 18.00 onsdag aften kørende ind på slotspladsen i Krone 20.

Det bekræfter kongehuset.

Ved ikke, hvem der er på slottet

TV 2-journalist Camilla Slyngborg, der følger kongehuset tæt, er til stede foran Fredensborg Slot, hvor den nu afdøde prins Henrik fortsat befinder sig.

Ifølge hende står det ikke helt klart, hvem der – udover Dronningen og nu også Étienne de Monpezat – befinder sig på Fredensborg Slot i øjeblikket.

- Vi ved i princippet ikke, om han er det eneste familiemedlem, der er på slottet nu. Prins Henrik har fire nulevende søskende, to brødre og to søstre. Vi ved, at hans søster Cathrine de Monpezat, der er nonne, var at besøge ham i weekenden, men hvorvidt hun stadig er i Danmark, ved vi ikke endnu, siger Camilla Slyngborg.

Søster er for svagelig

Det står dog ret klart, at prinsens storesøster, Francoise Bardin, ikke er i landet.

- Jeg forstår det således, at prins Henriks ældre søster selv er så dårlig, at hun ikke har mulighed for at rejse til Danmark, siger Camilla Slyngborg.

Om Prinsens anden lillebror, Jean Baptise de Monpezat, er på vej til Danmark, er der endnu ikke nogen meldinger om.

Søndag sagde Étienne de Monpezat dog til Ekstra Bladet, at de tre yngste søskende alle havde planer om at komme til Danmark.

Prinsen var omgivet af Dronningen og deres to sønner, kronprins Frederik og prins Joachim, da han sov stille ind tirsdag aften klokken 23:18. Onsdag har den nærmeste familie været samlet på Fredensborg Slot.