Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først. TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Færge med 50 passagerer forsvundet

En eftersøgning i den centrale del af Stillehavet er iværksat lørdag lokal tid, efter en færge med 50 passagerer har været forsvundet i mere end en uge. Den 17,5 meter lange trækatamaran forlod øen Nonouti i det lille ørige Kiribati 18. januar med kurs mod øen Betio. Rejse burde tage to dage, men færgen er fortsat ikke nået frem, skriver AFP.

Tusindvis af tandlæger utilfredse styrelse

1700 tandlæger har skrevet under på et brev til sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), hvor de udtrykker mistillid til Styrelsen for Patientsikkerhed, skriver Ritzau. Indsamlingen kommer efter, at 8500 læger tidligere i januar også skrev under på, at de havde mistillid i Styrelsen for Patientsikkerhed.

Seinen truer med at oversvømme Paris

Vandstanden i floden, der løber gennem den franske hovedstad, er steget så meget, at metrostationer og museet Louvre er delvist lukket. Det er umuligt for både at passere under broerne, og vandet ventes at stige til seks meter i løbet af weekenden. Vandmasserne i Paris kommer efter den vådeste januar i 100 år.

52 bavianer flygtet i zoologisk have i Paris

Vincennes-zoologiske have i den franske hovedstad blev fredag evakueret, da 52 bavianer flygtede fra deres bur, skriver flere franske medier. Flugten skabte ifølge Le Figaro vild panik blandt gæsterne. Fredag aften er alle på nær fire bavianer tilbage i deres bur.

Skyderi i Amsterdam: Politiet afviser terror

Der er ikke tale om et terrorangreb, siger politiet i den hollanske hovedstad Amsterdam, efter én person fredag aften er dræbt af skud og to såret i den centrale del af byen. Det skriver De Telegraaf. Den ukendte gerningsmand er fortsat på fri fod.

Skud affyret i Amsterdam - flere personer meldes ramt

Flere personer er blevet skudt på Grote Wittenburgerstraat i det centrale Amsterdam, skriver det lokale politi på Twitter. Mindst én person er dræbt, mens to er såret, skriver De Telegraaf. Politiet har afspærret området, mens de søger efter en ukendt gerningsmand.

Canadas rigeste mand og hans kone blev myrdet

Millarderen Barry Sherman, skifter af medicinalfirmaet Apotex, og hans kone Honey blev i december fundet døde i deres hjem i Toronto. På et pressemøde fortæller politiet nu, at de blev dræbt. Canadisk politi har tidligere betegnet deres død som mistænkelig og fastslår altså nu, at man leder efter en eller flere modere, skriver BBC.

Trafikken glider igen på Køge Bugt Motorvejen

Efter lange køer og massive forsinkelser kører trafikken igen på Køge Bugt Motorvejen mellem Ishøj og Greve N i sydgående retning. Trafikken blev påvirket efter et uheld med flere biler.

Data om børn og unges sexliv indsamlet ulovligt

Fortrolige oplysninger om 180.000 børn og unge er de sidste tre år blevet indsamlet i strid med loven af landets kommuner, skriver Politiken. Det drejer sig om den såkaldte Ungeprofilundersøgelse, hvor unge ned til 12 år besvarer spørgsmål om seksuelle aktiviteter, handikap, alkohol, stoffer, vold og kriminalitet.

Flere biler i uheld ved Ishøj

Flere biler er kørt galt på Køge Bugt Motorvejen mellem Ishøj og Greve N i sydgående retning. En bil er væltet og ligger på siden. Kun to spor er åbne, skriver Vejdirektoratet. 

Oprydning færdig efter stort harmonikasammenstød

På den Østjyske Motorvej er alle køretøjer nu fjernet efter et stort harmonikasammenstød, oplyser Sydøstjyllands Politi. Uheldet skete i sydgående retning ved Vejle nær sammenfletningen til den Midtjyske Motorvej.

Russisk politiaktion mod biograf, der har vist censureret Stalin-film

Bevæbnet politi har udført en aktion mod en biograf i Moskva, der har trodset regeringens forbud mod at vise den satiriske film 'The Death of Stalin'. Onsdag bandlyste det russiske kulturministerium filmen, som de mener er en hån mod russiske symboler. Ifølge The Guardian har politiet nu indsamlet beviser på, at biografen har vist filmen ved at afhøre flere ansatte.

Stor del af verdens koralrev er forurenet med plastik

Hvert tredje koralrev i Stillehavsregionen er forurenet med plastikaffald, og værst ser det ud i det indonesiske hav, viser et nyt forskningsprojekt ifølge magasinet Science. Plastik ødelægger blandt andet havene ved at udlede mikrofibre.

Stort harmonikasammenstød skaber kø ved Vejle

På den Østjyske Motorvej er hele syv køretøjer involveret i et harmonikasammenstød, oplyser Sydøstjyllands Politi. Uheldet er sket i sydgående retning ved sammenfletningen til den Midtjyske Motorvej ved Vejle. Ifølge P4 Trafik er der voksende kø.

Sygehus anmeldt: Sygeplejersker frygter for patienternes sikkerhed

Dansk Sygeplejeråd er bekymrede for patienternes sikkerhed på Holbæk Sygehus, og derfor har man nu indsendt en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed. Ifølge TV Øst handler det om den medicinske afdeling, hvor der er "massive overbelægninger på et niveau med 18-20 patienter dagligt".

Mistænkt Paris-terrorist udleveret til Frankrig

Belgien udleverer nu Mohamed Bakkli til Frankrig, skriver norske VG. Bakkli er anklaget for at have medvirket i terrorangrebet i Paris i 2015, hvor 129 personer blev dræbt. Ifølge anklagerne var han lejer af den lejlighed, hvor angrebets bagmand Salah Abdeslam søgte skjul efter angrebet, og hvor de bombeveste, der blev brugt under angrebet, blev produceret.