TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier f√łrst. TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 ‚Äď 00.00. TV 2 NEWS kan ses p√• TV 2 PLAY.

Færge med 50 passagerer forsvundet

En efters√łgning i den centrale del af Stillehavet er iv√¶rksat l√łrdag lokal tid, efter en f√¶rge med 50 passagerer har v√¶ret forsvundet i mere end en uge. Den 17,5 meter lange tr√¶katamaran forlod √łen Nonouti i det lille √łrige Kiribati 18. januar med kurs mod √łen Betio. Rejse burde tage to dage, men f√¶rgen er fortsat ikke n√•et frem, skriver AFP.

Tusindvis af tandlæger utilfredse styrelse

1700 tandl√¶ger har skrevet under p√• et brev til sundhedsminister Ellen Trane N√łrby (V), hvor de udtrykker mistillid til Styrelsen for Patientsikkerhed, skriver Ritzau. Indsamlingen kommer efter, at 8500 l√¶ger tidligere i januar ogs√• skrev under p√•, at de havde mistillid i Styrelsen for Patientsikkerhed.

52 bavianer flygtet i zoologisk have i Paris

Vincennes-zoologiske have i den franske hovedstad blev fredag evakueret, da 52 bavianer flygtede fra deres bur, skriver flere franske medier. Flugten skabte if√łlge Le Figaro vild panik blandt g√¶sterne. Fredag aften er alle p√• n√¶r fire bavianer tilbage i deres bur.

Skyderi i Amsterdam: Politiet afviser terror

Der er ikke tale om et terrorangreb, siger politiet i den hollanske hovedstad Amsterdam, efter √©n person fredag aften er dr√¶bt af skud og to s√•ret i den centrale del af byen. Det skriver De Telegraaf. Den ukendte gerningsmand er fortsat p√• fri fod.

Skud affyret i Amsterdam - flere personer meldes ramt

Flere personer er blevet skudt p√• Grote Wittenburgerstraat i det centrale Amsterdam, skriver det lokale politi p√• Twitter. Mindst √©n person er dr√¶bt, mens to er s√•ret, skriver De Telegraaf. Politiet har afsp√¶rret omr√•det, mens de s√łger efter en ukendt gerningsmand.

Canadas rigeste mand og hans kone blev myrdet

Millarderen Barry Sherman, skifter af medicinalfirmaet Apotex, og hans kone Honey blev i december fundet d√łde i deres hjem i Toronto. P√• et pressem√łde fort√¶ller politiet nu, at de blev dr√¶bt. Canadisk politi har tidligere betegnet deres d√łd som mist√¶nkelig og fastsl√•r alts√• nu, at man leder efter en eller flere modere, skriver BBC.

Trafikken glider igen p√• K√łge Bugt Motorvejen

Efter lange k√łer og massive forsinkelser k√łrer trafikken igen p√• K√łge Bugt Motorvejen mellem Ish√łj og Greve N i sydg√•ende retning. Trafikken blev p√•virket efter et uheld med flere biler.

Data om b√łrn og unges sexliv indsamlet ulovligt

Fortrolige oplysninger om 180.000 b√łrn og unge er de sidste tre √•r blevet indsamlet i strid med loven af landets kommuner, skriver Politiken. Det drejer sig om den s√•kaldte Ungeprofilunders√łgelse, hvor unge ned til 12 √•r besvarer sp√łrgsm√•l om seksuelle aktiviteter, handikap, alkohol, stoffer, vold og kriminalitet.

Flere biler i uheld ved Ish√łj

Flere biler er k√łrt galt p√• K√łge Bugt Motorvejen mellem Ish√łj og Greve N i sydg√•ende retning. En bil er v√¶ltet og ligger p√• siden. Kun to spor er √•bne, skriver Vejdirektoratet. 

Oprydning f√¶rdig efter stort harmonikasammenst√łd

P√• den √ėstjyske Motorvej er alle k√łret√łjer nu fjernet efter et stort harmonikasammenst√łd, oplyser Syd√łstjyllands Politi. Uheldet skete i sydg√•ende retning ved Vejle n√¶r sammenfletningen til den Midtjyske Motorvej.

Russisk politiaktion mod biograf, der har vist censureret Stalin-film

Bev√¶bnet politi har udf√łrt en aktion mod en biograf i Moskva, der har trodset regeringens forbud mod at vise den satiriske film 'The Death of Stalin'. Onsdag bandlyste det russiske kulturministerium filmen, som de mener er en h√•n mod russiske symboler. If√łlge The Guardian har politiet nu indsamlet beviser p√•, at biografen har vist filmen ved at afh√łre flere ansatte.

Stor del af verdens koralrev er forurenet med plastik

Hvert tredje koralrev i Stillehavsregionen er forurenet med plastikaffald, og v√¶rst ser det ud i det indonesiske hav, viser et nyt forskningsprojekt if√łlge magasinet Science. Plastik √łdel√¶gger blandt andet havene ved at udlede mikrofibre.

Stort harmonikasammenst√łd skaber k√ł ved Vejle

P√• den √ėstjyske Motorvej er hele syv k√łret√łjer involveret i et harmonikasammenst√łd, oplyser Syd√łstjyllands Politi. Uheldet er sket i sydg√•ende retning ved sammenfletningen til den Midtjyske Motorvej ved Vejle. If√łlge P4 Trafik er der voksende k√ł.

Sygehus anmeldt: Sygeplejersker frygter for patienternes sikkerhed

Dansk Sygeplejer√•d er bekymrede for patienternes sikkerhed p√• Holb√¶k Sygehus, og derfor har man nu indsendt en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed. If√łlge TV √ėst handler det om den medicinske afdeling, hvor der er "massive overbel√¶gninger p√• et niveau med 18-20 patienter dagligt".

Mistænkt Paris-terrorist udleveret til Frankrig

Belgien udleverer nu Mohamed Bakkli til Frankrig, skriver norske VG. Bakkli er anklaget for at have medvirket i terrorangrebet i Paris i 2015, hvor 129 personer blev dr√¶bt. If√łlge anklagerne var han lejer af den lejlighed, hvor angrebets bagmand Salah Abdeslam s√łgte skjul efter angrebet, og hvor de bombeveste, der blev brugt under angrebet, blev produceret.