TV 2 CHARLIE

Meyerheim tilbage på TV 2

Nu kan Michael Meyerheim løfte sløret for sit nye job.

Michael Meyerheim er tilbage på TV 2 CHARLIE med et nyt portrætprogram, efter han for et år siden takkede af fra 'Talkshowet Meyerheim' på samme kanal.

Efter 11 sæsoner sagde den 68-årige vært farvel, men nu er han altså tilbage med et program, som vil gå endnu tættere på en lang række kendte, danske profiler.

Og det er præcis det mere dybdegående format, som den kendte vært glæder sig til.

- Jeg får mulighed for at koncentrere mig mere om én person, så vi kommer til at få et mere personligt indblik i de her kendte menneskers liv, forklarer han.

Programmet får navnet ’Meyerheim og stjernerne’, og her møder Meyerheim blandt andet skuespilleren Bodil Jørgensen og racerkøreren Tom Kristensen til en personlig snak. Derudover vil han tage med dem ud til en begivenhed eller et projekt, hvor han får lov til at se en anden side af den kendte.

Særligt mener Michael Meyerheim, at 'Meyerheim og stjernerne' kan noget andet end 'Talkshowet Meyerheim', fordi det hele ikke længere skal foregå foran et publikum.

- Begge dele kan jo noget godt, men der er en anden dynamik mellem mig og den kendte, når det bare er os to. Jeg glæder mig til at få lov til at gå mere i dybden - for de her mennesker fortjener det, siger han.

’Meyerheim og stjernerne’ får premiere i slutningen af februar på TV 2 CHARLIE.