Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Dødstallet stiger i Syrien

En stor eksplosion har søndag ramt Syriens største oprørskontrollerede by, Idlib, og dræbt mindst 23 personer. Det oplyser Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder søndag.

Otte skuespillerinder tager aktivister med til Golden Globe

Meryl Streep, Michelle Williams, Emma Watson og Amy Poehler er nogle af de otte skuespillerinder, som vil tage køns og raceaktivister med til prisuddelingen Golden Globe. Det skriver AP.

Norsk toppolitiker trækker sig som næstformand efter beskyldninger om sexchikane

Næstformand i Norges Arbeiderparti Trond Giske meddeler, at han trækker sig permanent som næstformand og finansordfører. Det skriver han på Facebook ifølge nyhedsbureauet NTB. Giske har været beskyldt for seksuel chikane af flere kvindelige partikolleger. 

Ny iskold nat - risiko for glatte veje i hele landet

Efter en søndag morgen med -8,9 grader, den laveste temperatur denne vinter, venter der endnu en kold nat, hvor temperaturen atter kan nå ned omkring 8-9 graders frost. Der er derfor risiko for glatte veje i hele landet.

Den britiske sanger Ray Thomas er død

Ray Thomas

Sangeren Ray Thomas er død af kræft. Han blev 76 år gammel. Det skriver The Guardian. Ray Thomas var tidligere sanger og spillede på fløjte i det britiske band Moody Blues. Han forlod bandet i 2002.

18 personer dræbt i Syrien

Mindst 18 personer har mistet livet i en eksplosion i Idlib i Syrien. Det skriver Reuters.

Detailhandlere i London enige om at droppe salg af syre til unge

Nogle af Londons største detailhandlere er blevet enige om at stoppe salget af syre til kunder under 18 år. Det skriver det britiske medie BBC. Byggemarkeder og supermarkeder er gået med til det frivillige forbud, der skal gælde afløbsrens og rengøringsprodukter med høj syrekoncentration. Angreb med ætsende væsker er steget i Storbritannien de senere år. 

Knap 3000 har skrevet under på at Mohamed skal blive

2983. Det er antallet af underskrifter, der indtil videre er blevet samlet ind til slagteri-medarbejderen Mohamed Ibrahim for, at han kan blive i Danmark og Thisted og fortsætte sit arbejde på Tican-slagteriet. Underskriftsindsamlingen blev startet af slagteriets tillidsmand Peter Uno Andersen den 3. januar, skriver TV 2 Nord.

Mand blev spærret inde, udsat for vold og trusler og tisset på

To mænd er søndag efter et retsmøde i Holstebro blevet fængslet for en stribe lovovertrædelser på en adresse i Viborg. En mand blev spærret inde, udsat for vold og trusler og blev desuden afklædt og tisset på, lyder det i sigtelsen. Desuden tvang de manden til at spise et stykke toiletpapir med afføring på.

Minister til afviste cannabis-patienter: Gå til anden læge

Flere patientforeninger har fortalt om patienter, der bliver afvist af deres læge, når de beder om en recept på medicinsk cannabis. Men hvis en læge ikke selv vil udskrive en recept, bør de henvise patienten til en læge, som gerne vil. Sådan lyder det fra sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), som samtidig opfordrer landets læger til at hjælpe patienter, der har brug for ordningen.

Iran forbyder undervisning i engelsk

Iran forbyder undervisning i det engelske sprog i grundskolen. Det oplyser lederen for et statsligt undervisningsråd ifølge Reuters.

Merkel og SPD udtrykker vilje til at enes om ny regering

Tysklands store partier er mødt op til forhandlinger om at fortsætte deres samarbejde i regeringen, og parterne udtrykte søndag formiddag vilje til at nå i mål. Forbundskansler Angela Merkel siger, at hun er optimistisk inden de fem dage lange møder.

En person død efter metro-eksplosion i Sverige

En mand i tresserne er død af de skader, han pådrog sig ved en eksplosion ved en metro i Stockholm søndag. Det oplyser svensk politi.

Fire færdselsuheld på fire timer

Kør pænt og pas på hinanden i trafikken, lyder det fra vagtchefen ved Nordsjællands Politi på Twitter. Det sker efter fire anmeldelser om færdselsuheld på fire timer.

Skudepisode i Næstved

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er rykket ud efter anmeldelse om en skudepisode i Næstved.
Det skriver TV Øst på sin hjemmeside. Skudepisoden blev anmeldt klokken 13.39, og fandt sted på Mosevej, der ligger mellem nogle boligblokke og erhvervsbygninger. Det er uvist, om nogen skulle være ramt.

Afviste asylansøgere søger til Tyskland

 Der er ifølge det tyske indenrigsministerium sket en kraftig stigning i antallet af afviste asylansøgere, som rejser illegalt ind i Tyskland via den dansk-tyske landegrænse. Det skriver tvsyd.dk. I et svar til den tyske avis, Die Welt, skriver indenrigsministeriet, at de stramme asylregler i blandt andet Danmark er forklaringen.

Mindehøjtidelighed på årsdag for terror i Paris

Den franske præsident, Emmanuel Macron, har på årsdagen deltaget i en mindehøjtidelighed for de 17 ofre for terrorangreb i Paris i 2015. Mindehøjtideligheden startede på dét sted, hvor det satiriske magasin Charlie Hebdo tidligere havde adresse. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.