Nyheder

Silas Holst og Johannes Nymark skal skilles

Johannes Nymark (til venstre) og Silas Holst ses her i 'Vild med dans'-studiet i 2014 med Louise Mahnkopf, der på det tidspunkt var gravid med deres første fælles barn. Thomas Lekfeldt / Scanpix Denmark

Danseren og skuespilleren blev gift i 2013. De har begge meddelt på de sociale medier, at de nu går fra hinanden.

Tirsdag eftermiddag har danseren Silas Holst og skuespilleren Johannes Nymark lagt hver deres besked på Instagram og Facebook, hvor de fortæller, at de ikke længere skal danne par.

Det sker efter syv års forhold. 

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Silas og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd - men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn, skriver Johannes Nymark i sin besked.

Han og Silas Holst er blandt andet kendt fra musicals, melodi grand prix og TV 2-programmet 'Vild med dans'.

Den professionelle danser uddyber, at de to fortsat har en stor kærlighed til hinanden, og de har også kommenteret med hjerter på hinandens opdateringer.

- Men den gnist, der holder to mennesker sammen som par, er på ganske udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Og kærlighed som ægtemænd er den seneste periode blevet til en dyb venskabelig kærlighed og respekt til hinanden. Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde, skriver Silas Holst i sin besked. 

Silas Holst og Johannes Nymark

Silas Holst

34 år

Professionel danser og skuespiller

Har blandt andet spillet rollerne Kenickie og Danny Zuko i 'Grease' i Tivoli

Har vundet 'Vild med dans' to gange - i 2011 og i 2014

Johannes Nymark

31 år

Skuespiller og sanger 

Fik sit gennembrud i 2012, da han spillede hovedrollen i 'Aladdin' på Fredericia Teater 

Blev nummer to til finalen i 'Vild med dans' i 2014 sammen med dansepartneren Claudia Rex

Vandt det danske melodi grand prix i 2016 som en del af trioen Lighthouse X

Kærlighed er mange former

De to musicalstjerner blev kærester i 2010, og de blev gift tre år senere. Sammen med veninden Louise Mahnkopf har de to børn - en datter på tre år og en søn på knap et år.

I beskederne beder de begge om plads og ro, så børnene bliver skånet mest muligt.

- Alle er så okay som man nu er midt i en skilsmisse, men vi er en stærk lille familie, der stadig og for altid vil elske hinanden og være sammen om samarbejdet om vores vidunderlige børn, så vi skal nok klare den. Kærlighed er mange former og nu skal vores kærlighed til hinanden tage en ny form, skriver Silas Holst og uddyber, at de ikke har yderligere kommentarer i øjeblikket. 

Johannes Nymark og Silas Holst har begge lagt en besked på deres Instagram og Facebooksider, hvor de fortæller, at de går fra hinanden. 

Kære venner og andre det måtte vedrøre. Dette er ikke en nem opdatering at lave. Livet er fuldt af udfordringer og...

Posted by Silas Holst on Tuesday, December 5, 2017