Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først. TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY

Indbrudstyve slipper oftest godt fra deres forbrydelse

Det er langtfra enestående, at indbrudstyve slipper ustraffet af sted med deres forbrydelse. Det viser en analyse af Tænketanken Kraka ifølge Berlingske. Analysen er baseret på tal fra Danmarks Statistik.

Politiet har ryddet op efter alvorlig trafikulykke

Vejen ved tilkørlsen fra Hveen Boulevard til Holbækmotorvejen mod øst er igen farbar efter en alvorlig trafikulykke. En mand er i livsfare. Det oplyser Københavns Vestegns Politi. 

Mand i livsfare efter alvorlig trafikulykke ved Holbækmotorvejen

En mand er i livsfare efter en trafikulykke ved tilkørslen fra Hveen Boulevard til Holbækmotorvejen mod øst. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2, der opfordrer bilister på strækningen til at finde en alternativ rute. 

Diamant solgt for 161 millioner kroner

Den største diamant, som nogensinde er blevet solgt på en auktion, har indbragt 161 millioner kroner, skriver britiske BBC.

Mand sigtet for tyveri af 'Københavnerbænke'

Siden sommeren 2016 er det stjålet 65 af de ikoniske 'Københavnerbænke'. Københavns Politi har tirsdag anholdt en formodet gerningsmand, der er sigtet for 12 forhold af tyveri af bænkene.

Trumps justitsminister husker alligevel omstridt møde om Rusland

USA's justitsminister, Jeff Sessions, erindrer alligevel at have mødt George Papadopoulos, der var udenrigspolitisk rådgiver for Donald Trump under præsidentvalget, fortæller han tirsdag. Papadopoulos har fortalt, at han i marts 2016 tilbød at arrangere et møde med Ruslands præsident, Vladimir Putin.

Tre dræbt efter skyderi ved skole i det nordlige Californien

Mindst tre personer er dræbt efter et skyderi i det nordlige Californien. Gerningsmanden er ifølge udenlandske medier blevet skudt og dræbt af politiet. Skyderiet gik blandt andet ud over en grundskole i byen Rancho Tehama, hvor flere elever blev såret. Men der er tilsyneladende ikke børn blandt de dræbte.

To polske mænd er idømt fængselsstraf for forsøg på hæleri

To polske mænd på henholdsvis 41 år og 46 år er ved Retten i Nykøbing Falster blevet idømt 60 dages fængsel for forsøg på hæleri med elværktøj, som de gemte i en skov ved Udby.  

Normale vindforhold på Øresundsbroen

Vindfølsomme køretøjer frarådes ikke længere at køre over Øresundsbroen. Det oplyser Vejdirektoratet.

EU overvejer promillegrænse på 0,0 for nye bilister

Et stort flertal i Europa-Parlamentet har vedtaget en betænkning om at redde flere liv i trafikken. Helt konkret overvejer EU at indføre en fælles promillegrænse på 0,0 for nye bilister de første to år, efter at de har taget deres kørekort. Samme promillegrænse bør i givet fald også gælde for alle erhvervschauffører i hele EU.

Åbningen af Letbanen i Aarhus er igen udsat

I september blev åbningen af Letbanen udskudt i 6-8 uger. Nu er åbningen igen udsat. Denne gang på ubestemt tid.

Vindfølsomme køretøjer frarådes at passere Øresundsbroen

Vinden driller igen på E20 Øresundsbroen og vindfølsomme køretøjer frarådes at passere broen.

Motorvej E45 er genåbnet efter harmonikasammenstød

Østjyllands Politi oplyser til TV 2, at politiet har ryddet op efter et mindre harmonikasammenstød tidligere på dagen. Der er dermed ikke længere kø.

Harmonikasammenstød på Motorvej E45

Fire biler er kørt sammen på Østjyske Motorvej E45 i sydgående retning ved Tilst. Det skriver TV 2 Østjylland. Ifølge trafikken.dk skaber harmonikasammenstødet kø i begge retninger ved frakørslen ved Tilst. Ved Aarhus Nord og Djurslandsmotorvejen er trafikken også påvirket, og man må påregne ekstra køretid. 

Togdrift mellem Klampenborg og Skodsborg indstillet resten af dagen

Det er en større operation at fjerne toget og ordne kørestrøm efter en gravkoen tidligere i dag blev påkørt på Kystbanen. Derfor kører der ikke tog resten af dagen mellem Klampenborg og Skodsborg. Det oplyser Banedanmark.

Danske soldater i Irak så overgreb på tilfangetagen IS-kriger

Danske jægersoldater i Irak har i forbindelse med en operation i den irakiske by Al Qaim observeret overgreb på en tilfangetagen IS-kriger, oplyser Forsvaret.
 

Tre mænd er dømt efter ransagninger i hashklubber

Tre mænd er i Retten i Kolding dømt fængslet på baggrund af 11 ransagninger i hashklubber i Vejle. I perioden mellem den 8. oktober 2015 og den 6. april 2017 fandt politiet over 6,2 kg hash, 180 g skunk, 241 enheder doping og 38.800 kr. Den ældste af de tre tiltalte blev idømt 8 måneders ubetinget fængsel, og de to andre blev idømt henholdsvis 60 dages betinget fængsel med 80 timers samfundstjeneste og 40 dages betinget fængsel med 60 timers samfundstjeneste. De tre tiltalte mænd nægtede sig alle skyldige i at have besiddet stofferne.

19 kendte rejser krav om godtgørelse fra Se og Hør

En gruppe på 19 kendte rejser et krav om godtgørelse i millionklassen for den ulovlige overvågning, Se og Hør udsatte dem for, siger deres advokat til Ritzau.