Nyheder

Pernille Skipper er blevet mor

Enhedslistens politiske ordfører har fået en datter.

Lørdag aften lagde 33-årige Pernille Skipper et billede af en babyhånd på Facebook.

Modellen er politikerens nyfødte datter. Og sammen med sin mand, DR-journalist Oliver Routhe Skov, glæder Pernille Skipper sig over familieforøgelsen.

- Det er ren lykke i vores lille hjem. Oliver og jeg fik en sund og rask pige i onsdags. Vi har det alle sammen godt, og vi synes selvfølgelig selv, at hun er den smukkeste, dygtigste og mest fantastiske baby nogensinde, skriver hun på Facebook.

Der er ren lykke i vores lille hjem. Oliver og jeg fik en sund og rask pige i onsdags. Vi har det alle sammen godt, og...

Posted by Pernille Skipper on Saturday, October 28, 2017

Pernille Skipper afslørede tilbage i maj, at hun var gravid, og gik på barsel, da Folketinget åbnede tidligere på måneden.

I samme ombæring overdrog hun posten som politisk ordfører for Enhedslisten til partiets udenrigsordfører Nikolaj Villumsen, indtil hun igen vender tilbage til Christiansborg den 1. februar.

Undervejs kaster den nybagte mor sig dog ikke kun ind i rollen som forælder, men planlægger også at afbryde sin barsel i nogle uger for at hjælpe til i valgkampen op mod kommunalvalget den 21. november.

Liberal ministerfar

Også andre fremtrædende figurer på Christiansborg går rollen som forælder i møde.

Glad nyhed fra hjemmefronten: Vi bliver en ekstra beboer hjemme hos os, når Kristine og jeg bliver forældre til foråret❤️

Posted by Simon Emil Ammitzbøll-Bille on Friday, October 27, 2017

Fredag afslørede Liberal Alliances 40-årige økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll, at han skal være far, når han og kæresten Kristine Rishøj Bille får en ekstra indflytter til foråret.

- Glad nyhed fra hjemmefronten: Vi bliver en ekstra beboer hjemme hos os, når Kristine og jeg bliver forældre til foråret, skriver Simon Emil Ammitzbøll på sin Facebook-profil.