Nyheder

Johnny Madsen lancerer sin egen shampoo

Sangeren fandt egentlig selv på produkternes slogan som en joke.

Johnny Madsen er kendt som en dygtig musiker, sangskriver og kunstmaler. Og slår man op i ordbogen under smukt, rent og velplejet hår, er det ikke umiddelbart Johnny Madsens foto, der toner frem.

Men det skal det måske til at være.

Den ikoniske musiker lancerer nemlig nu sin egen shampoo og en række andre skønhedsprodukter.

- Det hele startede som én stor spøg, forklarer Johnny Madsens artmanager, Jeanett Exner og fortsætter:

- Normalt griner jeg ikke så tit af Johnnys jokes, men da han en aften på scenen sagde, at han havde "træt og viljeløst hår", så var det altså virkelig sjovt. Og så begyndte jeg at tænke.

Johnny Madsens blå bog

  • Johnny Madsen er født den 31. marts 1951 i Thyborøn. Han er derfor 66 år i dag.
  • Han er en dansk musiker, sangskriver og kunstmaler bosat på Fanø.
  • Han har udgivet 19 soloalbummer, og tre albummer sammen med bandet Dalton, som udover Johnny Madsen også består af Lars Lilholt og Allan Olsen.
  • Han er især den seneste tid kendt som kunstmaler, og hans billeder bliver solgt fra hans galleri på Fanø.

Johnny Madsen manglede nemlig noget merchandise, og hvad der startede som en joke, blev derfor efterhånden alvor. Sloganet på shampooen skulle selvfølgelig være netop det, som Johnny skødesløst havde sagt på scenen.

- Jeg ringede til min ven, som ved en masse om hårbranchen, og vi grinede og grinede over en Johnny Madsen shampoo til "træt og viljeløst hår", men så begyndte vi at udvikle den, og nu er den simpelthen blevet så fed, fortæller artmanageren.

Men en shampoo med den portion kendisfaktor skal ikke blot være en gennemsnitlig shampoo, mente Jeanett. Derfor fik hun et testpanel til at afprøve 27 shampoo-varianter.

- Jeg fik nogle frivillige fra vores kulturhus her på Fanø til at teste en masse prøver, og nu har vi altså bare fået et super lækkert produkt, siger Jeanett Exner.

Ikke den eneste

Johnny Madsen er langt fra den første kendis, der lancerer produkter.

Faktisk har både Caroline Fleming, Medina og selveste prins Henrik lavet deres egne parfumer, og teenageidolet Christopher har både en parfume samt sengetøj, t-shirts og kildevand med sit ansigt på. Derudover har sangerinden Saseline lanceret sin egen hudplejeserie.

Du kan se mere til Johnny Madsen, Jeanett Exner og andre ildsjæle i TV 2 FRI-programmet 'Ja for Fanø', der har premiere tirsdag den 24. oktober klokken 21.50.