Besserwisserne

David Trads til Hans Engell: Du var en katastrofe som K-formand

Politisk kommentator David Trads gav en kritisk evaluering af Hans Engell som K-formand i NEWS-magasinet Besserwisserne.

I en klumme på Altinget.dk kritiserer politisk kommentator David Trads fire tidligere Konservative ledere for at være "katastrofer" for Det Konservative Folkeparti.

En af de fire tidligere ledere var Hans Engell. Og den kritik uddybede David Trads direkte overfor Hans Engell, da de to nuværende politiske kommentatorer sad ansigt til ansigt i NEWS-magasinet Besserwisserne.

- Det var sagt, fordi det var sådan, det var, konstaterede David Trads.

- Det Konservative Folkeparti går i den periode fra næsten opbakning fra hver fjerde dansker til hver 20. dansker. Og det gør man, fordi man over de mange år har ledelsesmæssige kriser, der var store, og man brugte næsten al sin tid på.

- Så tager man de fire ledere, der var på det tidspunkt - så endte de - hver for sig - men også tilsammen - med at levere en meget voldsom tilbagegang, lød kritikken fra David Trads om Hans Engell og de tre tidligere K-ledere Henning Dyremose, Per Stig Møller og Pia Christmas-Møller.

- Jeg skal ikke gå nærmere ind i en debat af det dér, svarede Hans Engell i Besserwisserne.

- Og så må jeg leve med, at David synes, at alle vi andre var katastrofer.