Ubådssagen

Svensk journalists familie beder om vished

Chancen for at se Kim Wall i live er ved at forsvinde, siger den forsvundne journalists familie.

Det er et enkelt opråb, men effekten kan være stor:

- Lad os få vished.

Sådan lyder det nu fra forældrene og broderen til den savnede svenske journalist, Kim Wall, som frygtes dræbt i København i sidste uge.

I et brev til TV 2 skriver familien, at de nu så småt er ved at erkende, at deres datter og søster er død, men de beder nu offentligheden om at hjælpe, så de kan få svar på alle deres spørgsmål.

Sigtet for drabet

Opfinder Peter Madsen er sigtet for drabet på Kim Wall i forbindelse med en tur i Madsens private ubåd. Han nægter sig skyldig, men er foreløbig varetægtsfængslet.

I brevet skriver familien, at de håber, at nogen derude har afgørende spor, der kan hjælpe med at opklare sagen.

- Der er intet, vi ønsker mere end at få Kim tilbage i levende live, men vi indser, at chancerne for det er yderst små. ​

Læs hele brevet her:

Vi - Kim Walls forældre og bror - oplever i øjeblikket de værste dage i vores liv. Ingen kan forestille sig, hvad vi går igennem. 

Kim har som journalist arbejdet mange farlige steder, og vi har ofte været bekymrede for hende.

At noget kunne ske hende i København, blot nogle få kilometer fra barndomshjemmet, kunne vi overhovedet ikke forestille os. Nu ser det ud som om, det værste er sket.

Derfor vil vi - Ingrid, Joachim og Tom Wall - appellere til alle, som på nogen måde kan hjælpe os med at finde ud af, hvad der er sket. 

Vi har stor tillid til politiets måde at arbejde på og håber inderligt, at offentligheden vil hjælpe med oplysninger, som kan bidrage til opklaringen. Tag kontakt til politiet i København eller Malmø og videregiv jeres iagttagelser. 

Der er intet, vi ønsker mere end at få Kim tilbage i levende live, men vi indser, at chancerne for det er yderst små.

Lad os få vished om, hvad der er sket. 

Ingrid, Joachim og Tom Wall, Trelleborg 17. august 2017