Nyheder

Dronningen kommenterer kort prins Henriks indlæggelse

Lørdag ankom kongeskibet Dannebrog til Aabenraa Havn.

Dronning Margrethe har til Billed-Bladet kort, men smilende svaret på et spørgsmål om prins Henriks tilstand:

- Det går fint.

Den 83-årige prins Henrik døjer med en infektion i benet, og han har siden torsdag været indlagt - først på Aarhus Universitetshospital, og dagen efter blev han overflyttet til Skejby Sygehus.

Billed-Bladet mødte dronningen fredag i forbindelse med et arrangement med Verdensballetten på Møllerup Gods på Djursland, hvor hun altså her svarede på, hvordan det går med prinsen.

Går glip af familietræf

Hospitalsopholdet, der oprindelig skulle have varet indtil lørdag, men som nu er blevet forlænget, betyder, at prins Henrik må gå glip af søndagens familietræf på Gråsten Slot.

Her skulle prins Henrik sammen med dronningen og kronprinsparret have overværet byens ringrideroptog, og traditionen tro skulle det årlige familieportræt tages.

Kongehusets presseafdeling har lørdag formiddag intet nyt at berette omkring indlæggelsen, men meddeler, at dronningen fortsat deltager i sommerens planlagte begivenheder.

Lørdag klokken 10 ankom dronningen således med kongeskibet Dannebrog til Aabenraa Havn, hvor hun blev mødt af flag og musik. Derefter tog hun videre til Gråsten Slot.

Slottet har siden kong Frederik 9. og dronning Ingrids overtagelse i 1935 fungeret som sommerbolig for den kongelige familie.