Ariana Grande vil afholde støttekoncert i Manchester

Den amerikanske sangerinde fortæller i en besked, at hun vil tilbage til Manchester.

Ariana Grande har fredag aften lagt en længere besked ud pĂĄ det sociale medie Twitter, hvor hun løfter sløret for sine tanker efter bombeangrebet i Manchester Arena. 

- Mit hjerte, bønner og dybeste kondolencer gĂĄr til ofrene for angrebet i Manchester og deres kære. 

- Der er intet, jeg eller nogen anden kan gøre, for at fjerne den smerte, I føler, eller gøre dette bedre. Men jeg rækker min hĂĄnd og mit hjerte ud, og alt, hvad jeg overhovedet kan give til jer og jeres kære, skulle I ønske eller bruge min hjælp pĂĄ nogen mĂĄde, skriver hun blandt andet. 

Hun afslører ogsĂĄ, at hun vil tilbage til byen igen. 

- Jeg vender tilbage til den utroligt tapre by Manchester for at tilbringe tid med mine fans og for at afholde en velgørenhedskoncert til ære for - og for at indsamle penge til - ofrene og deres familier, skriver hun og fortæller, at sĂĄ snart det er pĂĄ plads, vil hun fortælle mere. 

Det var efter en koncert med netop Ariana Grande, at en bombe sprang i foyeren til Manchester Arena mandag aften og dræbte 22 mennesker. Yderligere 116 personer blev sĂĄret i angrebet.

 Sangerinden har ogsĂĄ delt et link til en indsamlingsside, hvor der foreløbig er doneret over 14 millioner kroner til de pĂĄrørende. 

- Vores svar pĂĄ denne vold mĂĄ være at komme tættere pĂĄ hinanden, at hjælpe hinanden, at elske mere, at synge højere og at være mere venlig og generøs end tidligere, skriver hun. 

TurnĂ© sat pĂĄ pause

FĂĄ timer efter angrebet skrev Ariana Grande følgende pĂĄ Twitter:

- Knust. Dybt fra mit hjerte, jeg er virkelig sĂĄ ked af det. Jeg har ingen ord. 

Den 23-ĂĄrige sangerinde har aflyst sine næste syv koncerter og foreløbigt sat Europa-turnĂ©en 'Dangerous Woman Tour' pĂĄ pause.

Det har hendes management meddelt - hun skulle have optrĂĄdt torsdag og fredag i London. 

En koncert med Ariana Grande udviklede sig tragisk i Manchester, da en 22-årige mand udløste en selvmordsbombe, Video: Jacob Carlsen