Tag kontrol over din reklameoplevelse på TV 2s digitale platforme

16x9

’MinReklame’ er et nyt tilbud, der giver dig mulighed for selv at vælge din reklameoplevelse på tv2.dk og i TV 2s apps.

Inden for kort tid kan du nemlig vælge, om du fortsat vil have visning af bannerreklamer og videoreklamer på TV 2s digitale platforme, som du kender det i dag, eller om du hellere vil møde et reklamefrit univers, når du besøger tv2.dk eller TV 2s apps.

Med ’MinReklame får du nemlig muligheden for at sige ’nej tak’ til reklamer på tv2.dk og i TV 2s apps mod til gengæld at sige ’ja tak’ til at modtage personligt rettede nyhedsbreve fra udvalgte annoncører - på e-mail. Nyhedsbrevene kan naturligvis tilpasses og afmeldes til enhver tid.

Med andre ord giver ’MinReklame’ dig mulighed for at tage kontrollen over din reklameoplevelse med mere relevante og selvvalgte reklamer, samtidig med at dine besøg på tv2.dk og i TV 2s apps i de efterfølgende fire uger er reklamefri – både på desktop og mobilen.

Valgfriheden forudsætter, at du er logget ind på tv2.dk, og at du giver tilladelse til at modtage nyhedsbreve fra mindst to af TV 2s annoncører. Du bestemmer selv, hvilke to af TV 2s annoncører du ønsker at modtage nyhedsbreve fra, og det er til enhver tid den enkelte annoncørs nyhedsbrevsbetingelser, der er gældende.

Afstemning