Nyheder

Mascha Vang modtager dødstrusler mod sig selv og datter: - Hun skal dingle i en galge

Mascha Vang fortæller, at hun har fået en række dødstrusler efter sin medvirken i TV3-programmet 'Min fede træner'.

- Sådan går det, når man i bedste sendetid om sig selv siger: 'Tyksak in the making!' Så skal ens barn, bare dingle i en galge.

Sådan beskriver Mascha Vang på sin blog en af de dødstrusler, som hun har modtaget efter sin medvirken i et TV3-program.

I programmet 'Min fede træner' skal bloggeren Mascha Vang, vejrvært og model Sara Maria Franch-Mærkedahl, personlig træner Kira Eggers og tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein på 12 uger tage så meget som muligt på i vægt. Når det er gjort, skal de så forsøge at smide de ekstra kilo igen – sammen med en overvægtig dansker, der har meldt sig til programmet.

Og programmet har fået en meget hård medfart.

På de sociale medier raser danskerne mod de kendte medvirkende, og det har blandt andet resulteret i, at Mascha Vang har fået dødstrusler.

Blandt andet skriver hun på sin blog, at det kan være svært at forklare datteren, hvorfor hun bliver berørt, når hun modtager dødstruslerne.

- Hun ved ikke, at jeg i løbet af de sidste par døgn har modtaget adskillige modbydelige og detaljerede dødstrusler, ikke bare på mig selv, men også på hende og familien, skriver hun på bloggen.

Alligevel prøver hun at forklare det med et sprog, som den fireårige Hollie kan forstå:

“Det er lidt som i børnehaven skat, ikke alle synes, at legene er gode, og nogle gange bliver man lidt sure på hinanden og kede af det. Men det vigtigste for mor er, at vi to elsker hinanden, og er gode venner”.

TV 2 har forsøgt at kontakte Mascha Vang, men af hensyn til politiets efterforskning i sagen om dødstruslerne, ønsker hun ikke at komme med uddybende kommentarer.