Samfund

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først. TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Paris: To betjente og én civil er såret i skyderi

En betjent er dræbt, to betjente og én civil person er såret i forbindelse med skyderiet i Paris torsdag aften, oplyser den franske præsident Hollande på et pressemøde. 

Amerikansk delstat godkender brug af kontroversiel dødssprøjte

Højesteret i den amerikanske delstat Arkansas har givet tilladelse til brugen af en dødssprøjte, som der tidligere er blevet argumenteret imod, fordi lægemidlet ikke er lavet med henblik på henrettelser. Dermed er vejen banet til at foretage statens første henrettelse siden 2005.

Beskyldt for sexchikane: Fyret tv-vært får gyldent håndtryk på 173 millioner

Den fyrede tv-vært Bill O'Reilly kan se frem til at få et gyldent håndtryk på 25 millioner dollars, eller 173 millioner kroner af tv-stationen Fox News. Det oplyser kilder til NBC News. O'Reilly er beskyldt for omfattende sexchikane mod både kollegaer og gæster på Fox News.

Islamisk stat tager ansvar for skyderier i Paris

Islamisk Stat tager ansvar for torsdagens skyderier i Paris, oplyser nyhedsbureauet Amaq.

Fillion: Udsæt præsidentvalg efter skyderi

Den franske præsidentkandidat Francois Fillon opfordrer nu til, at præsidentvalget bliver udsat på grund af torsdagens skyderi i Paris. 

Hollande: Sikkerhedsstyrker er i allerhøjeste beredskab ved præsidentvalg

Den franske præsident, Francois Hollande, siger efter et angreb på politi i Paris, at sikkerhedsstyrker vil være i allerhøjeste beredskab ved afviklingen af det franske præsidentvalg. Valgets første runde finder sted søndag. Det skriver det nyhedsbureauet Reuters.

Vej fortsat spærret: Bjærgning af vindmøllevinge trækker ud

Bjærgningen af en vindmøllevinge på Ringkøbingvej ved Varde trækker ud, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Vejen er fortsat spærret i nogle timer. 

Hollande: Overbevist om at skyderi var terror

Den franske præsident Hollande holder nu pressemøde om torsdagens skyderi. Han siger, han er overbevist om, at skyderiet var terrorrelateret. Hollande vil holde et sikkerhedsmøde fredag morgen.

Udenrigsministeriets Borgerservice opfordrer danskere i Paris til forsigtighed

Udenrigsministeriets Borgerservice råder nu danskere i Paris til forsigtighed og til at følge myndighedernes anvisninger efter torsdagens skyderi. Ligeledes opfordrer Udenrigsministeriet danskere i Paris med behov for akut hjælp til at kontakte Udenrigsministeriets vagtcenter.

Fillon aflyser fredagens valgkampagne efter skyderi

Den franske præsidentkandidat Fillon oplyser, at han aflyser fredagens valgkampagneplaner efter torsdagens skudepisode i Paris.

Dansk øjenvidne tæt på at blive ramt af skud i Paris

Danske Søren Ellegaard blev fanget i skuddramaet i Paris, da to politimænd blev ramt skud på Champs Elysées. Læs hans øjenvidneberetning her.

Kilder: Fransk politi leder efter endnu en mistænkt

Fransk politi udsteder nu arrestordre på en anden person, som er mistænkt i forbindelse med skyderierne i Paris torsdag. Personen skal angiveligt være ankommet til Paris med et tog fra Belgien, oplyser en politikilde til Reuters.

Medie: Meyer-restaurant i New York overtræder hygiejne-regler

De lokale sundhedsmyndigheder har efter et kontrolbesøg, hvor Meyers restaurant Norman blev taget i at overtræde en stribe hygiejneregler, valgt midlertidigt at lukke spisestedet. Det skriver FødevareWatch fredag morgen.

Paris: Én betjent død

Det franske indenrigsministerium siger nu, at der kun er en betjent, der er død efter torsdagens skudepisode i Paris, skriver nyhedsbureauet Reuters. Flere internationale medier havde ellers skrevet, at to betjente var afgået ved døden.

To betjente skudt under røveri i USA

To betjente blev skudt, da de ville afværge et røveri i storbyen Seattle i den amerikanske Washington, skriver nyhedsbureauet AP. Der er ingen yderligere meldinger om deres tilstand.

Franske myndigheder: Gerningsmanden var sandsynligvis alene

Manden, som skød to betjente i Paris er dræbt, og det tyder på, at gerningsmanden var alene om det, oplyser myndighederne i Paris. Der har tidligere været meldinger om, at en anden gerningsmand var på fri fod. 

USA: Lærer sigtet for at kidnappe elev

En lærer fra den amerikanske delstat Tennessee er sigtet for at have kidnappet en 15-årige studerende og taget hende med til anden delstat for at have sex. Den 15-årige pige har været efterlyst siden marts, men i dag fandt politiet læreren og eleven sammen i et kollektiv i Californien.

Endnu en betjent er skuddræbt i Paris

 Endnu en betjent er død i Paris. Han døde af sine skudsår, oplyser en politikilde til Reuters.

Hollande indkalder til krisemøde efter skyderi

Den franske præsident Hollande har indkaldt til et krisemøde efter aftenens skyderier mod betjente.