TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Fond kræver millioner tilbage

Arbejdsmarkedets Feriefond vil have 900 millioner kroner tilbage fra 30 museer, som troede, der var tale om donationer. Det skriver Berlingske.

Livløs person fundet i vandet

Der er fundet en livløs person i vandet ved Amager Boulevard i København fredag aften. Personen er kørt på hopsitalet. Mere kan politiet ikke oplyse. Det siger vagtchef Carsten Reenberg ved Københavns Politi til TV 2.

Strømafbrydelser i Nordsjælland

Flere nordsjællandske byer har strømafbrydelse fredag aften. I Lyngby forventes strømmen tilbage klokken 21, og i Virum forventes strømmen tilbage klokken 21.45. Det oplyser Radius Elnet på Twitter. 

Åbning for fredsproces i Syrien

FN's særlige udsending siger, at alle parter i Syrien er parate til at vende tilbage til forhandlingsbordet i Genève til endnu en runde forhandlinger, skriver Reuters. Han tilføjer, at han ikke venter gennembrud, men vigtige skridt frem mod en proces.

Motorvejskollaps giver problemer i USA

Bilisterne i Atlanta, USA, står fredag over for flere ugers trafikkaos, efter en del af den befærdede I-85 motorvej er kollapset under en mystisk ildebrand. Ingen kom til skade ved branden, som politiet ikke kender årsagen til Det skriver CNN.

Medie: Omfattende tyrkisk overvågning

Fire navngivne mænd og 14 skoler i Danmark er af Tyrkiets repræsentation i Danmark blevet indberettet til den tyrkiske regering for at have tilknytning Gülen-bevægelsen. Det fremgår af et dokument, som Politiken har fået adgang til. Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) har fredag rejst sagen om overvågningen over for Tyrkiets udenrigsminister, skriver bladet.
 

Kvinde fængslet i mystisk sag

En kvinde er fredag ved Retten i Lyngby blevet varetægtsfængslet i fire uger i en sag fra Nordsjælland, som politiet har lagt et røgslør ud over. Det eneste, der er kommet frem, er, at sagen handler om et drabsforsøg og for medvirken eller tilskyndelse til drab. Grundlovsforhøret foregik for såkaldt dobbeltlukkede døre.

Toppen i Amagerbanken får dom i juni

Retten i Lyngby afsiger 12. juni dom i sagen, der drejer sig om tab på i alt 900 millioner kroner i Amagerbanken. Det blev oplyst i retten fredag. Finansiel Stabilitet har rejst det store krav mod syv personer fra den tidligere ledelse og bestyrelse.

Strenge straffe til polske hjemmerøvere

Fire polske mænd har fredag i Københavns Byret fået strenge straffe for et groft hjemmerøveri på Følfodvej på Amager sidste år. Røveriet mislykkedes, fordi det blev afbrudt, inden de slap af sted med noget. Et nævningeting har idømt dem alle fem et halvt års fængsel og udvisning, oplyser advokat Kåre Pihlmann, der er forsvarer for en af mændene, til Ritzau. Alle ankede til landsretten.
 

Trump takker Løkke for besøget

USA's præsident, Donald Trump, skriver på Twitter, at det var en ære at byde Danmarks statsminister, Lars Løkke Rasmussen, velkommen i Det Hvide Hus torsdag.