Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Patienter med kroniske smerter fejlbehandles

168.000 danskere med langvarige kroniske smerter får morfin. Ofte uden effekt. Det skriver Politiken fredag.

Løkke om møde med Trump: Kom omkring alt på min liste

Nato, grøn omstilling og frihandel var på dagsordnen, da statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mødtes med USA's præsident, Donald Trump. Statsministeren kom omkring alt på hans "imaginære liste" under det konstruktive møde, sagde han.

Strøm vender tilbage i Hørsholm

Strømmen er vendt tilbage i Hørsholm efter en strømafbrydelse torsdag aften, der ramte 1265 husstande. Det skriver Radius Elnet på Twitter.

Godkender første nye bosættelse på Vestbredden i 20 år

Israels sikkerhedskabinet godkender opførelse af den første nye bosættelse på Vestbredden i 20 år, meddeler den israelske regering i en erklæring ifølge Reuters.

Over 1000 husstande uden strøm

1265 husstande er uden strøm i Hørsholm på Sjælland efter en større strømafbrydelse torsdag aften. Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter. Dong arbejder på at løse fejlen, lyder det.

Motorvej åben igen efter motorcykelulykke

Vestegnens politi oplyser, at motoring 3 i sydgående retning atter er åben for gennemkørsel efter en ulykke med to motorcykler. Tre personer er kørt på skadestuen til behandling for lettere skader.

To motorcykler i uheld: Motorvej spærret

Motoring 3 i sydgående retning er spærret ved tilkørslen til Hillerødmotorvejen, fordi to motorcykler er væltet. Vagtchefen hos Vestegenens politi oplyser, at der er tilskadekomne. Men ved endnu ikke, hvor alvorligt det er.

23-årig dræbt af skud i Malmø

En 23-årig mand er blevet dræbt af skud i Malmø torsdag aften. Det skriver Aftonbladet.

Sydkoreas afsatte præsident er blevet anholdt

Sydkoreas afsatte præsident, Park Geun-hye, er blevet anholdt, oplyser en talsmand for retsvæsenet i Seoul ifølge AFP.

Fem mænd fængslet for drabsforsøg

Fem mænd er torsdag i Retten i Odense blevet varetægtsfængslet i fire uger. De er sigtet for drabsforsøg efter et knivstikkeri onsdag formiddag i Bazar Fyn i Odense. Her blev to mænd såret, oplyser Fyns Politi.
 

Amerikansk FN-ambassadør: Ikke en prioritet at få Assad væk

Den amerikanske FN-ambassadør fastslår i en erklæring, at USA har ændret politik i forhold til Syrien, hvor det tidligere var et erklæret mål at at få fjernet præsident Bashar al-Assad fra præsidentposten.
 - Man vælger sine kampe, og når vi ser på dette, så handler dette om at ændre vores prioriteringer. Det er ikke længere en prioritet at fokusere på at få Assad væk, siger FN-ambassadør Nikki Haley ifølge AFP.

Skatteministeren vil have flere ressourcer til skattevæsnet

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) vil før sommerferien indkalde til forhandlinger om at tilføre skattevæsnet flere ressourcer ud over det, der allerede er aftalt. Det siger han til Ritzau, efter at Socialdemokratiet og DF har fremsat et fælles beslutningsforslag, der vil pålægge ministeren at indlede sådanne forhandlinger.

Beskylder Rusland for at have ført 'en propagandakampagne på steroider'

Den ledende demokrat i Senatets efterretningsudvalg beskylder Rusland for at have ført "en propagandakampagne på steroider" under den amerikanske valgkamp i et forsøg på at få indflydelse på valgets udfald. Han siger ifølge BBC, at der kan have været flere mulige forbindelser til republikaneren Donald Trumps valgkamp.

Sad i telefonmast: Mand i sikkerhed igen

Politiet oplyser, at en mand er nede på jorden igen og i sikkerhed, efter at han havde befundet sig oppe i en 60 meter høj telefonmast ved Bispebjerg Station. Togdriften og trafikken kører normalt igen. 

390 Grundfos-medarbejdere risikerer at miste jobbet

Op til 390 medarbejdere vil potentielt kunne miste deres job hos Grundfos som led i koncernens 2020-strategiplan. Det skriver Midtjyllands Avis. Nyheden er kommet på et stort medarbejdermøde torsdag eftermiddag. Planen omfatter faciliteter i Frankrig, England, Tyskland, Schweiz, Ungarn, Serbien og Danmark. Op til 170 af de 390 job er lokale i Bjerringbro.

Koalitionen mod IS: Færre end 1000 jihadister tilbage i Mosul

Koalitionen, som bekæmper Islamisk Stat i Irak, siger, at "der er færre end 1000 jihadister tilbage i storbyen Mosul." Det skriver AFP.

48 millioner dollars tilføres i kampen mod farlige superbakterier

11 bioteknologiske selskaber og forskerhold i Storbritannien og USA har fået tildelt 48 millioner dollar (333 millioner kroner) til at fremskynde udviklingen af ny kraftig antibiotika, som kan gøre det af med nogle af verdens farligste superbakterier, skriver nyhedsbureauet AFP.

Fire personer frifundet for at have smuglet flygtninge

Fire unge er torsdag i Østre Landsret blevet frifundet for at have smuglet flygtninge til Sverige. Det er en stadfæstelse af byrettens dom fra oktober sidste år, oplyser advokat Bjørn Elmquist, der har repræsenteret den ene af de tiltalte i sagen.

Togdrift indstillet og stor vej spærret ved Bispebjerg Station

Ifølge Hovedstadens Beredskab forventes det ikke, at episoden ved Bispebjerg Station i København, hvor en mand er kravlet op i en mast, afsluttes hurtigt. Der kører ingen S-tog mellem Flintholm og Ryparken som følge af situationen.

Ingen S-tog mellem Flintholm og Ryparken: Linje F kører ca. hvert 10. minut mellem Ny Ellebjerg og Flintholm.… https://t.co/P5SZUTILUu #dsb

— DSB (@omDSB) March 30, 2017