Nyheder

Snart kan du betale Netflix-abonnementet med MobilePay

Mobilepay vil have danskernes mange abonnementer ind i virksomheden.

Mobilepay lancerer i dag en ny løsning, der på sigt skal gøre det nemmere for danskerne at holde styr på deres abonnementer til alt fra Netflix til teleselskaber.

Med det nye MobilePay Subscriptions kan man betale sine abonnementer via den populære app i stedet for eksempelvis gennem Betalingsservice.

I første omgang er det teleselskabet 3 og JP-Politikens hus, der har valgt at benytte sig af den nye løsning, og det vil derfor kun være kunder i de virksomheder, der kan bruge funktionen i MobilePay.

Udfordrer Nets’ guldæg

Med lanceringen af den nye løsning blæser Danske Bank og resten af medlemmerne i skaren bag Mobilepay for alvor til kamp mod Nets’ betalingsservice, som er et guldæg hos konkurrenten.

Betalingsservice tjente omkring 400 millioner kroner ind til Nets i 2015, og udgør en vigtig del af selskabets forretning.

Mobilepay fortæller selv på et pressemøde i dag. at man regner med at have rullet løsningen bredt ud i dansk erhvervsliv inden sommeren.

Gratis for kunder - indtil videre

Chef for MobilePay, Mark Wraa-Hansen vil ikke på nuværende tidspunkt komme ind på, hvad man regner med at tjene på den nye løsning, men på pressemødet fremgik det, at betalinger gennem den nye ordning vil koste fra 1,75 til 2,75 kroner pr. transaktion.

Teleselskabet 3 og JP/Politikens Hus, som er med i ordningen fra første dag, har dog valgt at gøre løsningen gratis for sine kunder.

- Vi tror på, at der er en masse afledte effekter af at levere en super innovativ og gennemsigt betalingsløsning til vores kunder, så vi tror på, at ved at kunderne bliver gladere, så har vi også en bedre forretning, siger David Elsass, privatkundedirektør i 3.