Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Mulig granateksplosion i Malmø: Én person såret

En personer er såret og er kørt på sygehuset, efter en eksplosion udenfor en bolig i Lindängen i Malmø, skriver Expressen. Politiet har mistanke om, at der er tale om en håndgranat, som er detoneret. Politiets bomberyddere er på stedet. 

Nordkoreas atomprogram er en direkte trussel mod USA

Nordkoreas atomvåben- og ballistisk missil-programmer er en direkte trussel mod sikkerheden i Sydkorea, Japan og USA, lyder det i en fælles udtalelse fra de tre lande, som mandag mødtes i Washington D.C.

Indsatsen for udsatte unge skal samles

Udfordrede unges vej fra skole til uddannelse skal forenkles med én samlende kommunal ungeindsats, én ny forberedende uddannelse og én fast kontaktperson, lyder udspillet fra regeringens ekspertgruppe, som tirsdag fremlægger anbefalingerne, skriver Politiken.

EU fanget i propagandakrigens tåger

En af de kilder, som EU-kontoret East StratCom Task Force bruger til at affærdige russisk propaganda, er aktivt engageret i Ukraines krig mod Rusland på informationsfronten. Organisationen InformNapalm har sloganet "Vi brænder fjenden med informations-napalm". Det skriver Politiken tirsdag.

Politiet er på landsdækkende kontrol af cykler og knallerter

I denne uge gennemfører politiet en landsdækkende kontrol af cyklister og knallertkørere, oplyser Rigspolitiet. I 2015 blev 26 cyklister og 19 knallertførere dræbt i trafikken.

Ny forskning: Børn sover dårligere, når de bruger mobil eller iPad før sengetid

En gruppe britiske forskere kan nu med meget stor sikkerhed slå fast, at børn og unge, der bruger deres mobile enheder før sengetid, har dobbelt så stor risiko for at sove markant mindre end dem, der ikke har adgang til en mobil enhed i samme tidsperiode, skriver Politiken.

Februar slutter med vinterlige byger og vindstød op til stormstyrke

Et lille men ganske kraftigt lavtryk vil i løbet af tirsdagen give Danmark kraftige og vinterlige byger med masser af blæst. Se hvordan det rammer her.

Polititelefon virker igen

De tekniske problemer med at komme igennem til Sydøstjyllands Politi er løst og man kan nu igen ringe 114.

Jens Rohde: Støjberg er på vej mod ny tamilsag

Danmark risikerer at tabe en sag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg, hvis vi sender flere somaliske flygtninge tilbage til Somalia. Det vurderer Europaparlamentsmedlem, Jens Rohde, overfor TV MIDTVEST. Han mener, integrationsminister Støjberg er på vej ud i en ny tamilsag.

Problemer med at ringe til politiet

Der er i øjeblikket tekniske problemer med at komme igennem til Sydøstjyllands Politi. Teknikere arbejder på sagen og i mellemtiden beder politiet borgere om at ringe 112. 

Kommune-ansatte fik størst lønstigning i 2016

Kommunalt ansatte kunne i 2016 glæde sig over at være dem, der fik den største lønstigning. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, skriver Avisen.dk. Fra fjerde kvartal 2015 til samme periode 2016 fik kommunernes medarbejdere en lønstigning på 2,5 procent. 

Minister går ind i blotter-sag

Der er allerede sat gang i en kortlægning, der skal undersøge politiets møde med borgerne for at finde ud af, om der er behov for nye initiativer til at forbedre indsatsen. Sådan lyder det fra justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i kølvandet på en blotter-sag.

Storebæltsbroen er genåbnet

Storbæltsbroen er genåbnet i østlig retning efter et uheld, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Sygeplejersker slår alarm: Frygter for patienters liv

Sygeplejersker i Nordjylland slår alarm på grund af stor travlhed på jobbet. De frygter for patienters liv og er bange for at komme i fængsel, hvis en patient mister livet i travlheden.Sådan lyder det fra Jytte Wester, formanden for Dansk Sygeplejeråds Kreds Nordjylland til DR Nordjylland.

EU-kommission godkender dansk fusion

Europakommissionen har godkendt, at det danske selskab NKT A/S og kabelproducenten AAB Cables, der producerer højspændings- og offshorekabler, slår sig sammen. Det oplyser EU-Kommissionen i en pressemeddelelse.