Nyheder

Eksplosion: Mand med blod i ansigtet kom kravlende op af hul

Noget gik galt under en sprængning på en byggeplads i Gentofte, og tre personer skal formentlig til Rigshospitalets Traumecenter.

Tre personer er mandag kommet til skade i en eksplosion på en byggeplads på Gersonsvej i Gentofte.

Ulykken skete i forbindelse med, at arbejderne ville sprænge en betonvæg, oplyser Nordsjællands Politi. Muligvis i forbindelse med oversvømmelsessikring.

Umiddelbart ved man ikke, hvor slemt de tre personer er tilredt, men politiet oplyser til TV 2, at de formentlig vil blive overført til Rigshospitalets Traumecenter, hvilket som regel indikerer svære skader.

Var slemt medtagede

Ifølge øjenvidne Peter Munch Andersen skete der en eksplosion, og der kom mørk røg op fra et hul i jorden. Han løb hen til plankeværket rundt om den indhegnede byggeplads og råbte om alle var ok, men fik ikke noget svar.

Pludselig hørte han en råbe på hjælp. Han sparkede et lille stykke af hegnet til pladsen ind og løb hen til hullet, hvorfra en mand, der blødte i sit ansigt, kom op. Yderligere to mænd kom op fra hullet og Peter Munch Andersen siger ”de var ret slemt medtagede.”

Han synes, det så ud som om den enes hånd var sprængt i stykker.

Myndighederne har spærret et stort område af på og omkring Gersonsvej.

Efter eksplosionen har politiet tilkaldt ammunitionsrydningstjenesten EOD, da der ligger sprængstoffer på stedet, som man skal have styr på. Det oplyser politiet til TV 2.