Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY.

Efter evakuering af 200.000 ved dæmning: Nu kan borgerne vende hjem

De næsten 200.000 borgere, som er blevet evakueret fra deres hjem nær den høje dæmning Oroville Dam i USA, kan nu vende hjem. Det oplyser politiet i Butte County, efter at dæmningen har været i fare for at styrte sammen. Borgerne skal dog forsat være forberedt på, at situationen hurtigt kan ændre sig.

Vejdirektoratet: Pas på glatte veje

Bilister, som skal ud og køre sent tirsdag aften, skal køre forsigtigt. Flere steder i Jylland advarer Vejdirektoratet mod glatte veje - det gælder vejene ved Rebild, Billund og Odder. Sydjyllands Poltii oplyser, at de største veje i kredsen saltes.

Minister kræver flere behandlingssteder til transkønnede

Transkønnede skal have mulighed for behandling andre steder end i København, mener sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) ifølge Information. I øjeblikket kan transkønnede kun blive udredt og behandlet på Sexologisk Klinik på Rigshospitalet.

TV 2-korrespondent: Flynn-sag kan koste Trump præsidentposten

Sagen om den fyrede sikkerhedsrådgiver Michael Flynn kan i værste fald koste Trump posten som præsident. Det vurderer USA-korrespondent Jesper Steinmetz, efter at Flynn har indleveret sin afskedsbegæring.

Kommuner vurderer flere flygtninge som jobparate

Ved udgangen af 2016 blev hver anden flygtning eller familiesammenført, 51 procent, erklæret jobparat ude i kommunerne, skriver Berlingske. For halvandet år siden blev kun tre ud af 100 flygtninge vurderet klar til et arbejde.

Peberrodscreme kaldes tilbage: Ingrediensliste er mangelfuld

Carlsens Peberrod A/S tilbagekalder peberrodscreme på tube, da ingredienslisten mangler oplysninger om, at produktet indeholder allergenerne soja og sulfit samt at mælk ikke er fremhævet i teksten. Det oplyser Fødevarestyrelsen.

Henrik Qvortrup skal skrive bog om statsministeren

Journalist Henrik Qvortrup har understrevet en kontrakt med People's Press om at skrive en bog om statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) regeringer. Det oplyser Qvortrup på sin Facebook-profil. Bogen vil blive baseret på baggrund af samtaler med anonyme nøglepersoner.

Den personfarlige kriminalitet vokser i Grønland

Fra 2015 til 2016 har Grønlands Politi oplevet en stigning i antallet af anmeldelser af især personfarlig kriminalitet som blufærdighedskrænkelser, vold og voldtægter, viser en ny årsstatistik fra Grønlands Politi. Ifølge tallene er der 3,5 gange flere voldsanmeldelser i Grønland end i Danmark og 10 gange flere anmeldelser om seksualforbrydelser.

Varmen er tilbage i hovedstaden

Hofer oplyser, at varmen er tilbage hos de kunder i Indre By, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro i København, som tidligere på aftenen stod uden varme. Varmen røg på grund af problemer på to varmekraftværker

Svækket tillid kostede rådgiver pladsen på Trump-holdet

Ifølge en talsmand fra Det Hvide Hus Sean Spicer var det en svækket tillid til sikkerhedsrådgiveren Michael Flynn, der fik Donald Trump til at bede om hans opsigelse, skriver Reuters. Talsmanden oplyser samtidig, at Trump har en række stærke kandidate i spil til posten som national sikkerhedsrådgiver.

Københavnere kan stå uden varme og vand i flere timer

Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Hofor, forventer, at varmen er tilbage omkring klokken 22. Hofor arbejder på højtryk for at få varmen og det varme vand tilbage og undskylder de gener, Hofors kunder i området får, lyder det fra selskabet.

Flere kraftværker brudt ned: Dele af København uden varme

Dele af Indre By, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro i København mangler varme og varmt vand på grund af problemer med varmeforsyningen. Det oplyser Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Hofor.

Medie: Rusland er klar med nyt krydsermissil

Rusland har i al hemmelighed testet og gjort et nyt krydsermissil klar til brug. Det skriver avisen The New York Times, der har sine oplysninger fra embedsmænd i USA's regering. Det landbaserede missil, som vækker bekymring i Washington, er det samme, som Obama-regeringen tilbage i 2014 sagde, var blevet testet i strid med en nedrustningstraktat fra slutningen om den kolde krig.

Havfugle slipper nådigt fra olieforureningen

Indtil nu er der kun registreret et begrænset antal havfugle med olie på sig, efter at et containerskib fredag stødte på grund ved Fyns Hoved. Det skriver TV Syd. Ifølge Naturstyrelsen er der på nuværende tidspunkt fundet maks 50 fugle, men tallet kan dog stige. De olieramte fugte skal skydes.