Samfund

Legetøjet der var umuligt at opdrive i december er tilbage, men du skal skynde dig - meget

Forældre rasede og betalte flere tusinde kroner for at få fingrene i en Hatchimal. Nu kommer de igen – men kun i begrænset antal.

Der var ingen tvivl. Hatchimal var årets julegavehit, og før kalderen overhovedet stod på december, var den populære legetøjs bamse allerede udsolgt flere steder – og i hele verden – hvilket fik desperate forældre til at kime landets Fætter BR og Toys "R" Us ned i håbet om, at de kunne skaffe den eftertragtede bamse.

Bamserne blev sågar solgt til flere tusinde kroner på for eksempel Den Blå Avis og Amazon.com – altså det dobbelte af butiksprisen.

Men nu er de små pingviner så tilbage, men kun i et begrænset parti, så du skal være hurtig.

Skynd dig!

Ifølge Carsten Nielsen, der er Chief Commercial Officer hos Top-Toy, så er der netop landet et parti Hatchimals i Danmark, men det er langt fra nok til at møde den massive efterspørgsmål, der har været på de små klækkende pingvin æg.

- De er på vej ud i butikkerne lige nu, men det er et mindre parti, så man skal nok skynde sig, hvis man ønsker at få fat i en af de små bamser, siger Carsten Nielsen.

Ifølge reklamechefen får landets butikker mellem 5-10 stykker hver, nogle enkle butikker får måske flere.

- Det er jo gået fuldstændig amok, og det er ikke kun i Danmark, det er i hele verden, siger reklamechefen og lover, at der senere på året vil komme et større parti til butikkerne.

Bamserne vil ifølge reklamechefen også komme legetøjsbutikkernes hjemmesider.