Nyheder

Mindst 15 anholdt efter voldsomt røveri mod Kim Kardashian

Mindst 15 personer er blevet anholdt efter et over ni millioner euro stort røveri mod Kim Kardashian, der fandt sted sidste år i Paris.

Realitystjernen Kim Kardashian blev sidste år i begyndelsen af oktober udsat for et hjemmerøveri, da hun opholdt sig i en lejlighed i Paris.

Det franske politi oplyste efter røveriet, at den 36-årige stjerne var blevet frarøvet smykker til en værdi af over ni millioner euro.

Røveriet blev udført af maskerede mænd, der bandt Kim Kardashian fast i lejligheden den 3.oktober, så hun ikke kunne gøre modstand.

Nu oplyser fransk politi, at mindst 15 personer er blevet anholdt i sagen.

Vagter foran det eksklusive lejlighedskompleks hvor røveriet fandt sted.

Gerningsmænd forklædt som politimænd

En politikilde har fortalt nyhedsbureauet AP, at 16 personer er blevet anholdt, mens mediet Europe 1 og RTL radio siger 15 personer.

Ifølge medierne flygtede gerningsmændene efter røveriet til fods og på cykler, mens nogle af gerningsmændende havde forklædt sig som politimænd.

I oktober fortalte en politikilde til Reuters, at der var tale om fem gerningsmænd, der iført skimasker havde udført røveriet klokken 3 om natten i det eksklusive lejlighedskompleks, som Kim Kardashian havde lejet en lejlighed i i forbindelse med den parisiske modeuge.

Kim Kardashian og hendes mand Kanye West under modeugen i Paris. Den 29.september 2016.