Nyheder

Kendt tv-far er død

Den canadiske skuespiller og folkekære tv-far Alan Thicke er død i en alder af 69 år.

Alan Thicke, der herhjemme er kendt fra komedieserien 'Vokseværk i familien', er død 69 år gammel. Det skriver flere amerikanske medier, herblandt CNN.

Thicke var far til sangeren Robin Thicke, der blandt andet har hittet med sangene  'Blurred Lines' 'og 'Sex Therapy'.

Robin Thickes agent, Carleen Donovan, oplyser til New York Times, at skuespilleren døde af et hjerteanfald i Los Angeles tirsdag.

"Det er et chok"

Hans ekskone, sangeren og skuespilleren Gloria Loring, bekræfter også dødsfaldet i en opdatering på Facebook.

-  Det er et chok. Vi havde netop alle været sammen ved Thanksgiving. Han var talentfuld, sjov og et hengivent familiemenneske, skriver Gloria Loring

På de sociale medier bliver den folkekære tv-far også mindet af flere. Blandt andet skriver tv-sønnen "Mike Seaver", der spilles af Kirk Cameron i tv-serien 'Growing Pains', på Facebook:

- Jeg tilbragte mandag til fredag i syv vigtige år med Alan Thicke som min tv-far. Jeg er chokeret og sønderknust over nyheden om hans død. Alan var en generøs, venlig og kærlig mand. Jeg er så velsignet at have vokset op med ham. Chelsea og jeg sender vores kærlighed og bønner til hans familie i aften. Vi vil værne om minderne ..."og dele latter og kærlighed", skriver Kirk Cameron.

Også de to tv-værter Larry King og Ellen DeGeneres udtrykker sorg over Alan Thickes død:

- Amerika elskede Alan Thicke. Jeg er så ked af, at han er væk. Sender så meget kærlighed til hans familie, skriver DeGeneres

Folkekær familiefar

Alan Thicke fik sit folkelige gennembrud i rollen som familiefar i komedieserien 'Growing Pains' (Vokseværk i familien på dansk, red.), der blev vist på amerikansk tv fra 1985 til 1992.

Mange yngre seere vil muligvis også huske Thicke fra serien ”How i Met Your Mother”, hvor han spillede en karikeret udgave af sig selv. Senere spillede han også med i Netflix-serien 'Fuller House' ('Hænderne endnu mere fulde', red.), der er et remake af 1980'er-serien 'Hænderne fulde'.

Alan Thicke blev gift tre gange og efterlader sine tre sønner Brennan, Carter og Robin Thicke samt sin nuværende kone Tanya.