Nyheder

Familien fra Bryggen er knust: 'Mopper' er død

Mikkel og Linse Kessler oplyser her til aften, at deres mor, Ann-Patricia 'Mopper' Kessler, er gået bort. Tusinder af danskere reagerer på Facebook.

- Her til aften Kl 18.25 gik vores kære, dejlige og elskede Mor 'Mopper' bort. Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis som vi plejer, vi grinede og fjollede og sagde vi elsker hende, til hun rejste afsted, skriver Mikkel Kessler på Facebook. 

 Ann-Patricia 'Mopper' Kessler blev 78 år gammel.

Nyheden har fået tusindvis af danskere, der har fulgt familien Kesslers liv på facebook og gennem 10 sæsoner af tv-programmet 'Familien på Bryggen' til at reagere på de sociale medier. På bare 45 minutter har Mikkel Kesslers opslag fået 52.500 reaktioner i form af såkaldte likes og triste humørikoner. Søsterens opslag har fået 63.000 personer til at reagere. Tilsammen er søskendeparrets beskeder blevet delt mere end 10.000 gange i løbet af tre kvarter.

- Vi er knuste, men vi ved at det var det bedste for hende nu. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle jer derude, som har fulgt hende på Tv, skriver Linse Kessler på Facebook.

Her til aften Kl 18.25 gik vores kære, dejlige og elskede Mor 'Mopper' bort 😢 :( Vi var alle hos hende og hyggede om...

Posted by Linse Kessler on Monday, November 21, 2016

Allerede i september kom det frem, at 'Mopper' var blevet alvorlig syg og ikke kunne deltage i 10. sæson af 'Familien fra Bryggen' på TV 3.

- Hun er alvorligt syg. Vi snakker egentlig ikke om det. Vi fik det at vide for fire måneder siden, men 'Mopper' vil ikke have at vi snakker om det. Vi er skrækslagne for at miste hende, sagde Linse Kessler dengang til Ekstra Bladet. 

Hun boede på Islands Brygge i København. Det samme gør Linse Kessler og hendes datter, Stephanie. De farverige personligheder har været omdrejningspunktet for "Familien på Bryggen" i ti sæsoner.

Udover at være stjerner i deres eget tv-show har familien også mange følgere blandt danskerne på Facebook. Alene Linse Kessler følges dagligt af næsten 400.000 mennesker på sin personlige facebook-side.

Her til aften, Kl 18.25, gik vores kære, dejlige og elskede mor 'Mopper' bort 😢 Vi var alle hos hende og hyggede om...

Posted by Mikkel Kessler on Monday, November 21, 2016