Nyheder

Politi afviser: Brad Pitt er ikke anmeldt for vold mod barn

Ingen har anmeldt Hollywoodstjernen, siger politiet i Los Angeles og maner rygter til jorden.

Rygterne er begyndt at svirre i kølvandet på bruddet mellem et af Hollywoods største kendispar.

BĂĄde People og TMZ skrev torsdag, at skuespilleren Brad Pitt er blevet anonymt anmeldt til de sociale myndigheder for at have været verbalt og fysisk voldelig mod mindst et af sine børn. 

Politiet i Los Angeles skulle ifølge mediet TMZ rutinemæssigt være ved at undersøge sagen.

Men overfor Hollywood Reporter afkræfter politiet i Los Angeles, at de har modtaget en anmeldelse om Brad Pitt - eller at de er ved at undersøge sagen.

- Vi forstår godt, hvordan rygter kan svirre og forhåbentlig kan vi lægge nogle af dem ned. Vi er ikke ved at undersøge noget, der involverer Hr Pitt, siger Barry Montgomery fra Los Angeles Politi til Hollywood Reporter.

Startgebyr: 200.000 kroner

Skilsmissen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt kom som et brag tirsdag, da den 41-ĂĄrige skuespillerinde gennem sin advokat meddelte, at familiens fremtidige velvære var grunden til den svære beslutning.

- Beslutningen er truffet af hensyn til familiens velbefindende, lød det fra Jolies advokat, Robert Offer, ifølge Reuters

Angelina Jolie ønsker den fulde forældremyndighed over parrets seks børn, og hun har desuden allieret sig med Hollywood-skilsmisseadvokaten Laura Wasser. 

Den 48-ĂĄrige topadvokat Laura Wasser, som selv er fraskilt tobørnsmor, er kendt for at skaffe sine kendisklienter de bedste forhold i skilsmisser og forældremyndighedssager.

Ifølge The Independent forlanger Laura Wasser et startgebyr pĂĄ 200.000 kroner og herefter en timeløn pĂĄ godt 6000 kroner, og hun tager nødigt klienter med en formue pĂĄ under 10 millioner dollar.

Blandt de mange verdensberømte navne pĂĄ Wassers klientliste er Stevie Wonder, Kim og Khloe Kardashian, Ashton Kutcher, Mariah Carey.

Ligesom hun sidste år hjalp Jennifer Garner gennem skilsmissen fra Ben Affleck og for nylig repræsenterede Johnny Depp i sin netop afsluttede smilsmissesag mod Amber Heard.

Det er heller ikke første gang, Laura Wasser repræsenterer Angelina Jolie. Hun var også Jolies advokat, da denne lod sig skille fra Billy Bob Thornton i 2002.