Nyheder

Løkke: Fogh ringer ikke med gode råd

Når der er problemer i Statsministeriet, så ringer den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen ikke med gode råd. Og det er godt, siger Løkke.

Lars Løkke Rasmussen har siden juni 2015 været Danmarks statsminister. Og han har netop lanceret sit bud på en helhedsplan, der skal tegne blandt andet den økonomiske fremtid for Danmark.

Men han søger ikke gode råd fra tidligere Venstre formand og tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. På spørgsmålet om, hvor tit Anders Fogh Rasmussen ringer med et godt råd, kom svaret prompte fra statsmininisteren, da han besøge interviewprogrammet på TV 2 NEWS, Lippert - et walk and talkshow.

- Det har jeg endnu til gode at opleve.

Og det var ikke, fordi rådene fra den tidligere statsminister ikke var gode:

- Nej, nej, nej, det var et fuldt svar på hele spørgsmålet. Han har heller ikke ringet med et dårligt råd. Han ringer da ikke og presser på, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Kunne du tænke dig det?

- Nej, jeg sætter stor pris på, at han ikke gør det. Det er der tradition for i vores parti. Når man stopper, så stopper man, siger Lars Løkke Rasmussen i programmet, Lippert - et walk and talkshow.

Anders Fogh Rasmussen var statsminister i Danmark fra 27. november 2001 til 5. april 2009.