Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY. 

16-årig pige anholdt: Mistænkes for at planlægge terror

En 16-årig pige er blevet anholdt i Frankrig efter at have spredt opfordringer fra terrororganisationen Islamisk Stat på de sociale medier. Hun er desuden mistænkt for at have planlagt et terrorangreb, skriver AFP.

Statsrevisorerne overvejer undersøgelse af Dong-salg

Blev Dong Energy solgt for billigt? Det overvejer Statsrevisorerne nu at lade Rigsrevisionen undersøge, skriver Information. I 2014 blev dele af selskabet solgt til den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs.

Hvert andet nye job går til en udlænding

Jobvæksten i Danmark kommer især udlændinge til gavn. Omkring hvert andet nye job går til svenskere, polakker, syrere og andre udenlandske statsborgere, viser en opgørelse foretaget af Ugebrevet A4 på baggrund af tal fra Jobindsats.dk.

Tarmbakterier i Oslofjorden: Gå ikke i vandet

Voldsom regn i Norge har ført tarmbakterier ud i Oslofjorden. Myndighederne fraråder for første gang nogensinde, at man bader i vandet, da den store mængde af bakterier kan gøre mennesker alvorligt syge, skriver den norske avis Budstikka.

Brand i Aarhus under kontrol

Branden på Vester Allé i Aarhus er nu under kontrol og udvikler ikke længere farlig røg, oplyser Østjyllands Politi. Beboere kan igen færdes i de omkringliggende gader.

Luftangreb rammer hospital: Fem børn og otte voksne dræbt

Et luftangreb rammer et hospital i Idlib-provinsen i byen Millis i det nordlige Syrien. Det oplyser Læger Uden Grænser ifølge VG. Mindst 13 er dræbt - heriblandt fem børn.

Advarsel: Farlig røg i Aarhus

En brand på Vester Allé i det centrale Aarhus udvikler røg, der er sundhedsskadelig at indånde, skriver Østjyllands Politi i en beredskabsmeddelelse. Befinder man sig i nærheden, skal man holde sig indendørs, lukke døre og vinduer og standse ventilationen.

OL-bokser anholdt for voldtægtsforsøg

Bokseren og OL-deltageren Jonas Junius fra Namibia er blevet anholdt for voldtægtsforsøg i den olympiske by, skriver The Independent. Den 22-årige bokser, der bar Namibias flag ved åbningsceremonien, har angiveligt forsøgt at voldtage en rengøringsdame på sit hotel.

Trump: Virksomheder skal have færre regler og betale meget mindre skat

Den republikanske præsidentkandidat Donald Trump vil simplificere skattesystemet, nedsætte selskabsskatten fra 35 til 15 procent og "massivt" fjerne regler for virksomheder. Det fortæller han fra talerstolen i Detroit i den amerikanske delstat Michigan, hvor Trump fremlægger sin økonomiske plan for USA.

Advarsel: Farlige D-vitamindråber kan stadig være i omløb

Siden marts er der hos Helsam, Matas og over nettet solgt omkring 300 flasker med D-vitamindråber fra Inno Pharma, der har et alt for højt indhold af D-vitamin og kan gøre børn alvorligt syge. Og der kan stadig være farlige dråber i omløb, oplyser Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Etiopien: Flere dræbt under voldlige sammenstød

Flere mennesker er dræbt under sammenstød mellem politiet og kritikere af regeringen i det centrale Etiopien. Reuters og AFP citerer oppositionskilder for, at henholdsvis 33 og 50 er dræbt.

10 udlændinge tilbageholdt i Tyrkiet

10 personer med udenlandsk nationalitet er tilbageholdt i Tyrkiet efter det militære kupforsøg i landet i juli. Det oplyser den tyrkiske vicepremierminister Numan Kurtulmus ifølge Reuters.

Orkan i Mexico: 39 dræbt

39 personer er dræbt efter flere mudderskred i Mexico forudsaget af orkanen Earl. Nu nærmer en ny tropisk storm sig den mexikanske Baja-halvø.

Dødeligt bombeangreb i Pakistan: 70 dræbt

Mindst 70 personer har nu mistet livet efter en selvmordsbomber angreb et hospital i Baluchistan-provinsen i Pakistan, skriver Reuters. Ifølge nyhedsbureauet har terrorgruppen Jamaat-ul-Ahrar, der er relateret til terrorbevægelsen Taliban, taget skylden. Også terrororganisationen Islamisk Stat taget skylden for angrebet, skriver tyske dpa.

Soldater dræbt af udklædte mænd

Tre gerningsmænd klædt ud som præster har dræbt tre soldater i regionen Delta i Nigeria. Det oplyser kilder i militæret til Reuters.

Delta Air-fly igen i luften

Fly fra selskabet Delta Air får igen lov at lande og lette, skriver nyhedsbureauet AFP. Tidligere blev alle fly 'grounded' på grund af et systemnedbrud. Flere tusind fly er fortsat forsinkede - blandt andet en afgang fra Københavns Lufthavn til New York, der skulle have forladt Danmark 14.20.

IS tager skylden for selvmordsangreb i Pakistan

Islamisk Stat (IS) har taget skylden for det selvmordsbombeangreb i den pakistanske by Quetta, som har dræbt mindst 50 mennesker, heriblandt flere advokater. Det skriver dpa.

Sydbank: Play-højtalere giver Bang & Olufsen plus i regnskabet

Det kommende regnskab fra Bang & Olufsen vil løfte sløret for en betydelige stigning i driftsresultatet, vurderer Sydbank. Fremgangen er særligt drevet af fart i salget i B&O Play-divisionen, skriver finanshuset i en kommentar forud for regnskabet for fjerde kvartal.