Nyheder

To mænd bagtalte Julie i bikini: Nu går hendes svar viralt

En kvinde fra Esbjerg blev torsdag voldsomt bagtalt af to unge mænd, der udtalte foragt for hendes vægt. Nu svarer hun igen på de sociale medier.

'Synes godt om' tilkendegivelser og respekt strømmer nu i retning af 25-årige Julie Ransby efter hun har lagt et letpåklædt billede af sig selv på Facebook. Statusopdateringen på facebook har torsdag aften fået over 38.000 'synes godt om' tilkendegivelser.

- Lige nu har jeg lige drukket nogle glas vin for at falde lidt ned, siger Julie Ransby, da TV 2 taler med hende torsdag aften.

Julie Ransby lå og slikkede sol i sin gård, da hun hører to unge mænd have en samtale om hende.

- De er tydeligvis ikke klar over, at jeg kan høre dem: "jeg forstår ikke hvordan man kan få sig selv til at tage en bikini på, når man ser ud som hende der gør". "Nej det er fandme ikke lækkert", skriver Julie Ransby i sin opdatering på Facebook.

Giver de unge mænd igen

De to mænd griner og går. Julie Ravnsby når ikke at flejne ud på dem, skriver hun i sin Facebook-opdatering. Hun vælger derfor at skrive følgende til det halvnøgne billede, som hun deler på det sociale medie:

- Nu skal i høre her venner!! Kvinder har hofter, bryster, lår og arme, også selvom de ikke vejer 60 kilo. Der er bare mere af det!! Det er fuldstændig helt og aldeles normalt og naturligt, at tage en bikini på når det er 26 grader varmt. Det er skræmmende, at nogle mænd (og kvinder) har så fordrejede syn på, hvornår en kvinde kan tage en bikini på, og hvornår hun ikke kan. En bikinikrop er, af en eller anden grund, blevet noget man kun har, hvis man er trimmet og stram over det hele! Men nu skal jeg fortælle jer en ting!! Hvis jeg har lyst til at tage bikini på, og flashe mine store lår, mormorarme og muffinmave, så skal i, og ingen andre fortælle mig at jeg ikke kan. Hvis jeg har lyst til, at danse ned ad Kongensgade med ballerne og brysterne blævrende i takt til Justin Timberlake i min bikini, så gør jeg det! En bikinikrop er en krop med en bikini på, uanset størrelse, form og fedtprocent! Bare fordi jeg ikke er en size 0 (og aldrig bliver det), har jeg da ikke mindre ret til at ligge i en bikini. Nuvel, det er da iorden at alle ikke tænder på det samme, men ligefrem at give udtryk for at man ikke kan tage en bikini på med mindre man ligner Jessica Alba, er satme at stramme den! SÅ!! Bare for provokationens skyld får i her et billede af mig i bikini ☺️Må meget gerne deles, både så det når frem til de to unge, meget uvidende, mænd. Men også så andre kvinder kan se, at det er helt okay at tage en bikini på, og være stolt af det man har!

Nyder at billedet bliver delt

Julie Ransby er glad for, at der er knap 40.000 personer, der synes godt om hendes billede på Facebook. Over 7000 personer har delt billedet.

- Jeg vælger at dele billedet for at alle kvinder skal have det dejligt med den de er - uanset, hvad de vejer, fortæller Julie Ransby til TV 2.

Selv er hun overvældet over, hvor stor interesse der har været for billedet.

- Jeg har egentlig bare læst mine venner og dem jeg kenders kommentarer. Det er fantastisk, at mit billede kommer ud til så mange mennesker - og nogle mennesker der måske ikke har det så godt.

I forbindelse med at sommeren står for døren, har Julie Ransby en besked til alle unge, der skulle tøve med at hoppe i badetøjet:

- Vær ligeglad med, hvordan du ser ud. Hvis der er nogen, der ikke synes din krop er pæn, så må det være deres problem. Det er dig der skal leve med din krop. Det er vigtigt at stå ved den man er.

Afstemning

Undlader du at solbade i badetøj, fordi du er flov over din krop?