Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY. 

Lærere mangler tid til forberedelse

I en undersøgelse svarer 4 ud af 5 lærere, at de har for lidt tid til at forberede sig. Det skriver Politiken tirsdag på baggrund af en ny undersøgelse, som Danmarks Lærerforening står bag. Godt 44.000 lærere er blevet spurgt.

1300 slagteriarbejdere strejker over akkord

Knap 1300 medarbejdere på Danish Crown-slagteriet i Horsens har nedlagt arbejdet, skriver Fødevareforbundet NNF. Allerede i fredags begyndte nogle af medarbejderne af strejke, men nu er resten fulgt op i sympati. Det sker i protest mod en midlertidig akkord. Ifølge NNF er arbejdsnedlæggelsen arbejdsstridig.

To dræbt efter lille fly styrter ned

To personer har mistet livet efter et lille fly er styrtet til jorden i den britiske provins Shropshire. Det oplyser politiet i West Mercia ifølge Sky News.

Kongehuset regner kun med årpenge til et barn

Ovenpå debatten om apanage til kronprins Frederiks og prins Joachims børn, blander kongehuset sig nu i debatten. Ifølge kommunikationschef Lene Balleby forventer kongehuset alene, at den kommende konge, prins Christian, får årpenge. Det oplyser hun til DR.

Ung mand dræbt efter kollision med træ

En ung mand har mandag aften mistet livet i en soloulykke i Sorø, hvor han er kørt ind i et træ.
Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der ikke ved, hvornår eller hvordan ulykken skete.
Den unge mand blev fundet af en forbipasserende bilist, der slog alarm.

Hval spottet i Vejle Fjord

En hval svømmer i øjeblikket rundt i Vejle Fjord ud for Bredballe.

- Der er sandsynligvis tale om en kaskelothval. Den er cirka 10 meter lang, siger Helle Thuesen, naturvejleder i Naturstyrelsen, til TV 2. Hun er på stedet og har filmet hvalen.

Vindfølsomme køretøjer kan atter passere Øresundsbroen

Vinden er nu stilnet så meget af, at høje og lette køretøjer igen kan passere Øresundsbroen, oplyser Vejdirektoratet.

Sikkerhedsalarm ved Det Hvide Hus er afblæst

Sikkerhedssituationen ved Det Hvide Hus i Washington D.C. er nu tilbage i normal tilstand, efter en person kastede en genstand over hegnet ind til præsidentboligen. En person er arresteret i sagen.

Femern underskriver kontrakter på fire projekter

Femern A/S har i dag indgået aftaler på de fire store tunnelprojekter, som en ny forbindelse til Tyskland forudsætter. Kontrakterne er dog betinget af en endelig tysk miljøgodkendelse, som skal være på plads, inden det enorme anlægsarbejde kan sættes i gang.

Aage Holm-Pedersen er død

Tidligere ansvarshavende chefredaktør på Århus Stiftstidende Aage Holm-Pedersen er død i en alder af 89 år. Det skriver stiften.dk.

Båd havarerer med Øresundsbroen

En båd er mandag aften havareret med Øresundsbroen, oplyser Københavns Politi. De fem besætningsmedlemmer er alle i god behold, siger vagtchefen.

Støjberg forhandler om EU-dom

Integrationsminister Inger Støjberg (V) forhandler for at finde en politisk løsning på en dom fra EU-Domstolen, som fandt, at udlændingeloven ulovligt begrænser erhvervsaktive tyrkeres til familiesammenføring med deres børn i Danmark. Det erfarer Ritzau. EU-Domstolens dom gjaldt den 25-årige tyrker Caner Genc, der aldrig har været i Danmark, ikke taler dansk, og som kun sjældent har set sin far, der bor i landet.

Ung mand indlagt med knivstik i lungen

En yngre mand er blevet indlagt på sygehuset med perforeret lunge efter et knivstikkeri på Nyborgvej i det centrale Odense mandag eftermiddag. Han er udenfor livsfare, oplyser Hans Frederiksen, vagtchef hos Fyns Politi til TV 2. Knivstikkeriet har ifølge politiet forbindelse til et masseslagsmål mellem to grupper af unge ved Odense Banegård tidligere mandag.

Avigdor Lieberman er godkendt som ny forsvarsminister

Det israelske parlament Knesset har formelt godkendt den stærkt nationalistiske politiker Avigdor Lieberman som ny forsvarsminister, skriver AFP. Lieberman er kendt som en stærk modstander af fredsforhandlinger med palæstinenserne, og hans udnævnelse i sidste uge fik to ministre til at trække sig fra regeringen i protest.

Én anholdt ved Det Hvide Hus

Secret Service har anholdt en person for at kaste en beholder over et hegn til Det Hvide Hus. Ind- og udgange holdes af sikkerhedshensyn fortsat lukket i dele af huset i Washington, efter fundet af en mistænkelig pakke, skriver HBO News på Twitter.

Uber-flirt kan koste Distortion økonomisk støtte

Gadefesten Distortion kan risikere at miste den økonomiske støtte fra Københavns Kommune, fordi den har indgået partnerskab med Uber. Et politisk flertal i Københavns Kommune bestående af Socialdemokraterne, SF og Enhedslisten ønsker at undersøge, hvorvidt det er muligt at pille Distortion ud af puljen med aktører, der har ansøgt kommunen om økonomisk støtte til et arrangement.

Fire dræbt efter eksplosion i kurdisk by i Tyrkiet

Fire civile har mistet livet og 19 personer meldes såret efter en eksplosion i den tyrkiske by Silopi. Flere af de sårede er ifølge Reuters sikkerhedsstyrker. Størstedelen af indbyggerne i Silopi er kurdere, og byen har derfor dannet ramme om flere uroligheder, siden PKK sidste år droppede våbenhvilen med den tyrkiske regering.

Det Hvide Hus i beredskab efter fund af mistænkelig pakke

Politiet i Washington D.C. har afspærret et område omkring den nordlige side af Det Hvide Hus efter fundet af en mistænkelig pakke. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Politiet ophæver afspærring i Nyhavn

Politiet ophæver nu den afspærring, der blev iværksat i Nyhavn i det centrale København, efter fundet af en mistænkelig taske. Tasken blev fundet på Heibergsgade og blev efterfølgende tilintetgjort af forsvaret.